10 trin til at skabe det perfekte Seo tekster

I de sidste par år har internettet været domineret af sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og Pinterest. Men internettet er ved at ændre sig, og søgemaskinerne er begyndt at bevæge sig væk fra modellen med sociale medier. Faktisk er søgemaskinerne nu begyndt at favorisere indhold, der er produceret af og for mennesker. Hvordan kan du skabe indhold, der vil ranke højere i søgemaskinerne? Svaret er enkelt: Skriv kvalitetsindhold. Følgende artikel beskriver 10 trin, som du kan tage for at skabe godt indhold, der vil hjælpe dig med at forbedre dit websteds synlighed og placering i søgemaskinerne.

 1. Nøglen til at skrive succesfuldt indhold

Det er ingen hemmelighed, at indhold er konge i dagens digitale verden.

Men det faktum, at dit indhold er konge, betyder ikke, at du bare kan smide noget indhold på dit websted og håbe, at det virker. Hvis du vil gøre dit indhold til konge, skal du skabe indhold, der er engagerende, nyttigt og optimeret til søgemaskinerne.

Hvad skal der egentlig til for at skabe godt indhold, der er optimeret til søgemaskinerne?

For at besvare det spørgsmål skal vi forstå, hvordan søgemaskinerne fungerer, og hvilken slags indhold de leder efter.

Hvis du forstår, hvordan søgemaskinerne fungerer, kan du skabe indhold, der er optimeret til søgemaskinerne. På bloggen Search Engine Land finder du en række gode oplysninger om, hvordan søgemaskinerne fungerer.

 1. Hvad du skal vide om SEO

Søgemaskinerne leder efter to ting, når de gennemgår dit websted:

 1. Kvalitetsindhold.

Når søgemaskinerne kigger på dit websted, vil de gerne vide, hvad du tilbyder. De ønsker at kunne forstå indholdet af din side hurtigt, nemt og uden at skulle klikke rundt. Du skal sørge for, at alle dine sider har kvalitetsindhold. Dette omfatter både de ord og billeder, der vises på hver af dine sider. En god SEO-strategi vil omfatte at have en masse unikt og relevant indhold, der tiltrækker læsere i massevis. Du bør også have et varieret udvalg af indholdstyper. Dette vil sikre, at uanset hvilke sider nogen besøger, vil de finde noget interessant, informativt eller underholdende.

 

 1. Links til kvalitetsindhold.

Høj kvalitet af SEO tekster er den vigtigste faktor, som søgemaskinerne kigger efter, når de gennemgår dine SEO tekster på hjemmesiden. Læs mere om SEO tekster lige her

Du kan ikke bare smide indhold på dit websted og forvente, at søgemaskinerne på magisk vis finder det. For at skabe godt indhold skal du vide, hvad din målgruppe leder efter, og du skal skrive indhold, der opfylder deres behov.

Hvis du f.eks. driver en lille virksomhed, kan det være, at din målgruppe søger oplysninger om fordelene ved et produkt eller en tjeneste. Hvis du driver en stor virksomhed, vil din målgruppe måske søge efter nyheder om din branche.

Når du ved, hvilken slags indhold din målgruppe søger, kan du lave indhold, der appellerer til dem. Det er her, at begrebet “content marketing” kommer ind i billedet.

Content marketing er en strategi, der opfordrer marketingfolk til at skabe indhold, der tjener et bestemt formål. Hvis du f.eks. driver en lille virksomhed, kan du oprette indhold, der specifikt er rettet mod små virksomheders behov.

Hvis du driver en stor virksomhed, vil du måske gerne skabe indhold, der appellerer til din målgruppes behov. Et andet eksempel på content marketing ville være at oprette en blog, der specifikt er rettet mod at hjælpe folk, der er interesseret i en bestemt type branche.

 1. Brugeroplevelse

Brugeroplevelsen er et andet vigtigt element i en god SEO-strategi. Din brugeroplevelse er direkte relateret til antallet af besøgende, som du modtager. Du ønsker at holde brugerne på dit websted så længe som muligt. Du ønsker, at de bliver engageret i dit indhold og læser mere af det. For at kunne gøre dette skal dit indhold være let at navigere og læse. Du ønsker også at holde dem interesserede ved at gøre dit websted let at gennemse.

 1. Skriv til søgemaskinerne, ikke til dine læsere

Hvis du skriver for at tiltrække læsere, skriver du for søgemaskinerne. Google, Bing og Yahoo er ikke dine læsere. Hvis du skriver for at tiltrække læsere, skriver du faktisk for dig selv. Hvis du har en loyal skare af læsere, så er det dejligt. Men forvent ikke, at søgemaskinerne vil belønne dig for det.

 1. Brug overskrifter effektivt

Der bør altid være overskrifter og underoverskrifter i dit indhold. Det vil hjælpe din placering i søgemaskinerne, fordi det vil hjælpe læserne til hurtigt at finde det, de har brug for. Du bør også være forsigtig med at bruge for mange eller for få overskrifter.

 1. Skab interessante titler

Det kan ofte være svært at få dine titler til at skille sig ud fra andre websteder. Der er mange måder at skabe unikke titler på. Du kan f.eks. inkludere tal eller specifikke ord. En anden mulighed er at oprette titler baseret på en søgeordssøgning. Brug af specifikke søgeord i titler er en god måde at tilskynde besøgende til at klikke sig videre til dit websted.

Det kan også være en god idé at ændre din titel en gang imellem for at se, hvad der sker.

 1. Tilføj nøgleord i URL’er

Søgemaskinerne bruger oplysningerne i dit websteds URL til at afgøre, hvad dit websted handler om. Du bør derfor inkludere nøgleord i din URL-side. Du bør forsøge at undgå, at din URL er mere end 30 tegn lang. Søgemaskiner straffer websteder, der har for lange URL’er.

 1. Vær konsekvent

Hvis du ønsker, at dit websted skal ligge højt, skal du være konsekvent. Du skal sørge for at skrive unikt indhold konsekvent og holde dine indlæg opdateret. Hvis du udsender et nyt indlæg, bør du altid linke tilbage til ældre indlæg. Dette er et vigtigt skridt for at få eksponering i søgemaskinerne.

 1. Få links

Hvis du ønsker at få links til dit websted, bør du overveje at skrive gæsteindlæg. Du bør lede efter bloggere, der specialiserer sig i din niche, og spørge dem, om du må skrive deres indhold på din blog. Sørg dog for, at artiklen er unik, da folk måske ikke bryder sig om at se den samme artikel igen og igen.

9.Opbyg relationer

Sociale netværk er gode til at opbygge relationer. Du bør forsøge at interagere med andre bloggere og kommentere deres indhold. Det hjælper dig med at opbygge et forhold til dem og til dine læsere. Til gengæld vil de dele dit indhold på de sociale medier og give dig backlinks til dit websted.

 1. Vær opmærksom på dine konkurrenter

Når du leder efter måder at få mere trafik på, skal du kigge på dine konkurrenter. Hvis du bemærker, at de gør noget, der virker for dem, er det sandsynligt, at du kan bruge den samme strategi.

Konklusion

Sociale netværk er gode til at opbygge relationer. Du bør forsøge at interagere med andre bloggere og kommentere deres indhold. Det hjælper dig med at opbygge et forhold til dem og til dine læsere. Til gengæld vil de dele dit indhold på de sociale medier og give dig backlinks til dit websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *