Hvordan gir jeg hvide sokker et pift

Hvordan gir jeg hvide sokker et pift 

Du kender det nok du har flere hvide sokker som er brugt og er blevet kedelige og se på? Sorte pletter blevet grå i farven. Vi vil prøve og give dig et trick hvordan du kan gi dem lidt farve så du ikke behøves og smide dem ud alle sammen. Du kender det måske fra før i tiden hvor det var på mode og farve sine t-shirts? Du ved måske stadig af du kan købe farve som kan bruges i vaskemaskinen.  

Forestil dig af du tag dine sokker og gør det samme, det er et simpelt trick. Du tag alle dine hvide sokker og krøller sammen og binder en snor eller andet rundt om dem, du vælger den farve du syndes ville være fed og prøve med smider dem alle i maskinen og tilføjer farven efter vaske pakker du alle sokkerne ud og vupti så har du et flot mønster som du ikke ser mange steder måske slet ingen steder. Det var vores lille trick herfra nyd vores trick og bliv spændt 

 

Nye hvide sokker.  

Du kan med fordel også købe hvide sokker og ankelstrømper her hos os både i bambus og bomuld.  

Vælger du vores billige hvide sokker for du hele 12 par til en skarp pris. Vores sokker er lavet i økologisk bomuld og i tynde stærke fibre. Du kan også vælge vores bambus sokker og ankelstrømper. Ved bambus for du lækre bløde sokker som både gør af dine fødder altid er i den rigtige temp. også selvom du går i lukkede sko. Bambus er både godt for dine fødder og gode for folk med diabetes da de ikke strammer som bomuld. De er med fordel også sved absorberende. Prøv de populære bambus sokker. 

 

Skrevet af Rene Dam Andersen ejer af Style By Dam   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *