Sjove ferieoplevelser i Jylland

Vi kender det allesammen. Det er ferietid, og hele familien skal hygge sig sammen. Hvis I skal på ferie i Jylland, så har vi samlet nogle steder som er spændende for voksne og børn.

Der findes også en masse legepladser og labyrintparker i Jylland og omegn. Du finder en stor labyrintpark på Rømø som er ikke mindre end 1200 kvm. som både børn og voksne kan få en masse sjov med. Du kan læse mere om aktiviteter på Rømø

Legoland – Alle elsker Lego, og alle elsker Legoland. Der masser af Legomodeller, sjove forlystelser og familiemagi forbundet Legoland. Det er vel nok den mest mest besøgte turistattraktion i Danmark. Det er en fantastisk dagsudflugt, og du kan også nemt bruge 2 dage på at være i Legoland.

Hvis du er mere til kunst, så kan vi anbefale AROS kunstmuseum i Århus. Museet er i hele 9 etager med masser af kunst og spændende ting for alle i hele familien. Den store aktraktion findes på toppen af bygningen. Det er den spektakulære regnbuepanorama udsigt, en 360-graders gangbro på taget med udsigt over byen gennem sine glasruder i alle regnbuens nuancer – det skal man absolut prøve.

Et andet museum som kan anbefales, er helt museum som findes helt op i Nordjylland. Det drejer sig om Skagens Museum som naturlig nok ligger i Skagen. Dette vidunderlige museum viser den enestående kunst, der blev produceret i Skagen mellem 1870 og 1930. Kunstnere opdagede Skagens lysende lys og dens vindblæste hede-og klitlandskab i midten af det 19. århundrede og fik ivrigt fast på det romantiske billede af områdets fiskeri liv, der havde tjent Skagens befolkning hårdt i hundreder.

Hvis du befinder dig i Sønderjylland, og du ønsker at udfordre familien eller vennerne i ferien, så kan det virkelig anbefales at spille fodboldgolf. Spillet som alle kan spille, uanset alder, køn og fysisk formåen. Du finder en oversigt over samtlige fodboldgolfbaner i Danmark – Så hvis du er til fodboldgolf så kan du hurtig og nemt finde en fodboldgolfbane i nærheden af dig.

Elsker du natur, så er et besøg på Vadehavscentret i Ribe en fantastisk oplevelse. Der er mange spændende informationer omkring f.eks. tidevand og trækfuglene, så du kan bruge rigtige mange timer på det. Igen en aktivitet som både kan besøges af både børn og voksne. Der findes også en lækker cafe, så du kan få noget at spise og drikke.

Så uanset om du skal på ferie i Nordjylland, Sønderjylland eller besøge nogle øerne omkring Jylland, så findes der masser af oplevelser, aktiviteter og spisesteder. Det er altid en god idé at booke tid i forvejen de fleste steder, fordi der er mange andre som også tænker ligesom dig i ferietiden.

Der er også kilometervis af strande som du kan besøge i Jylland. Og på en del strande i Jylland, kan du faktisk køre din bil derned. Det samme gør sig gældende på strandene på Rømø, der kan du også køre din bil ned – det er virkelig sjovt og anderledes at prøve at køre bil på stranden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *