5 stjernetegn, der vil give dig tæsk lige her og nu

Af alle stjernetegn er der fem, der er mest tilbøjelige til at give dig tæsk lige her og nu. Horoskoper tilbyder den største samling af dybdegående artikler og grundlæggende information om astrologi og stjernetegnene, sammen med dit eget horoskop besøg siden 

 

Kæmp, hold dig fra disse fem tegn.

 

  1. Vædderen

 

Væddere er det tegn, der er mest tilbøjelige til at tage et slagsmål. De er impulsive, hidsige og aggressive. Hvis du krydser en Vædder, er du ude på en verden af smerte.

 

  1. Taurus

 

Tyren er et andet tegn, der ikke er bange for at give den gas. De er stærke, stædige og kan være voldsomt beskyttende. Hvis du lægger dig ud med en Tyr, beder du om en omgang tæsk.

 

  1. Gemini

 

Tvillingerne er kendt for at være dobbeltsindede. De kan være søde og kærlige det ene øjeblik, og så vende sig om og være onde og ondskabsfulde det næste øjeblik. Hvis du er på den modtagende ende af en tvillinges vrede, kan du få dig en grim overraskelse.

 

  1. Krebs

 

Krebsere  kan være utroligt humørsvingende. De er følsomme og emotionelle og kan slå ud, hvis de føler sig såret eller truet. Hvis du gør en Krebsen vred, vil du fortryde det.

 

  1. Løven

 er stolte og kongelige, men de kan også være arrogante og egoistiske. Hvis du kommer på en Løvens dårlige side, vil de ikke tøve med at tage dig ned på et niveau eller to.

 

Leo’er er stolte og kongelige, og de bryder sig ikke om at blive misrøgtet. Hvis du gør en løve vred, må du tage til takke med deres vrede. Disse voldsomme væsner er ikke bange for at slås, og de vil få dig til at få digAnd there you have it, the five zodiac signs that are most likely to beat you up if you cross them. Hvis du ønsker at undgå et slagsmål, er det bedst at holde dig fra disse tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *