Brugte biler til den lille familie

Formålet er at have en serie af små familiebiler, som opfylder forskellige behove hos den lille familie og samtidig har et prisvenligt niveau, som er attraktivt for familien. Bilerne skal være praktiske, pålidelige, sikre og stilfulde.

De skal bl.a. have følgende egenskaber:

  • God plads – Maksimeret indvendig plads til passagerer og last, da den lille familie ofte har meget, som skal med i bilen.
  • Sikkerhed – Sikkerhedsfunktioner som f.eks. varsler om køretøjer i vognbanen ved siden af, overvågning af blinde vinkler, automatisk bremsesystem osv. 
  • Ydelse- Motorer med god brændstofeffektivitet og en effekt, der er egnet til bykørsel samt længere køreture, da den lille familie ofte tager på bilferie.
  • Stil – Elegant design, der appellerer til unge familier uden at gå på kompromis med funktion eller sikkerhed.
  • Funktioner – Smartphone-kompatibilitet, der giver nem adgang til lyd, navigation og andre funktioner.

Denne bilserie skal være overkommelig for familier, så der bør lægges vægt på at finde måder at reducere omkostningerne på, samtidig med at kvaliteten opretholdes. Det kan være at finde mere omkostningseffektive materialer, fremstillingsprocesser, der sparer tid eller penge, eller at finde nye finansieringskilder gennem leasing muligheder. Det kan også være vigtigt at se på bilens miljøpåvirkning og derved øge effektiviteten på. 

Målgruppen for at finde en brugt bil for unge par med børn eller personer, der planlægger at stifte familie inden længe er, at de sandsynligvis vil have et begrænset budget, men stadig har brug for pålidelig transport, der opfylder deres behov. Derfor er det vigtigt, at bilerne er mulige at købe for den lille familie med en lavere indkomst. Den lille familie har derfor brug for konkurrencedygtige priser og nem finansiering.

Biludvalget skal også appellere til eksisterende og potentielle kunder ved at tilbyde et bredt udvalg af farver, funktioner og modeller. Dette kan gøres ved at tilbyde ekstraudstyr som f.eks. mulighed for tagboks, ekstra opbevaringsplads og aircondition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *