Derfor vælger jeg leje af bartender

Har du nogensinde holdt en fest, hvor du i sidste ende måtte løbe rundt under hele arrangementet, fordi der var så meget at se til? Det har jeg personligt selv prøvet. Dét kan ikke anbefales, for du kommer ikke til at nyde festen et eneste sekund.

For at få mere tid til mine gæster og til bare at nyde stemningen, har jeg valgt at gøre brug af leje af bartender. Det giver nemlig en masse overskud, som jeg slet ikke troede var muligt.

Når jeg har en dygtig bartender i baren, kan jeg nemlig overlade alt ansvaret for drikkevarerne til ham eller hende – og så ved jeg ovenikøbet, at deres cocktails bliver lavet til perfektion. Jeg synes, det er det hele værd!

 

Muligheder for leje af bartender

Der findes faktisk ret mange steder, hvor du kan leje en dygtig bartender til din fest.

Personlig valgte jeg at gå med Lej en Bartender – den er god nok, det hedder de. Her havde jeg en masse muligheder for selv at sammensætte min bar, som jeg foretrak den. Jeg skulle altså ikke aboslut drikke Pina Coladas hele aftenen.

Derimod kunne jeg vælge lige præcis de cocktails, jeg elsker mest. Det gælder for eksempel en Whiskey Sour og Old Fashioned. Jeg nemlig godt lide, når de mere dybe spiritus kommer i drinken.

 

Sådan kan du selv leje en bartender

Hvis du også gerne vil have mere tid til festen og gæsten, så vil jeg foreslå dig også at leje en bartender. Og det er faktisk såre simpelt.

Du finder blot den cocktail catering, som du synes bedst om. Så kontakter du dem for at høre nærmere, og så finder I sammen ud af, hvordan baren passer bedst til dig. 

I langt de fleste tilfælde kan du få god sparring på, hvad du bør gøre. Der er ikke noget bedre end at modtage en professionel service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *