Det skal du vide, når du begynder at træne

Det skal du vide, når du begynder at træne

Først og fremmest, fedt! Det er fedt, at du er begyndt at træne, eller at du er nysgerrig på hvad du skal vide, til når du begynder. Det er nemlig ikke altid så ligetil at træne, som man går og tror. I dette indlæg får du nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du begynder at træne.

Sørg for at spise korrekt

Der er mange der tror, at hvis man begynder at træne, så kan man bare spise hvad man har lyst til, og så tager man ikke på. Sådan hænger det desværre ikke sammen. Man skal tænke over, hvad man putter i maven, hvis man gerne vil opnå resultater af sin træning.

Hvis man gerne vil tabe sig, så er det eksempelvis vigtigt, at man er i et kalorieunderskud, hvor hvis man gerne vil tage på eller opbygge muskelmasse, så skal man være i et kalorieoverskud. Derudover er det vigtigt, at man får den rette mængde fedt, kulhydrater og protein. Det kan være svært at overskue, hvor meget man må spise, og hvad man må spise. Derfor anbefaler vi, at man downloader en af de gode apps på markedet, som kan hjælpe en på rette vej.

Ved at bruge en app til at holde øje med hvad man spiser, så kan man i realiteten spise hvad end man vil, så længe man sikrer sig, at man får de rette mængder protein, fedt og kulhydrater.

Undgå at starte for hårdt ud

Der er mange der laver den fejl, at de stater alt for hårdt ud, når de begynder at træne. Det er en dum tilgang til tingene, da man ved at starte hårdt ud kan ende med at overtræne eller få skader. Hvis man overtræner eller får skader fra start, så vil man højst sandsynligt blive demotiveret og få endnu sværere ved at komme i gang igen.

Vi anbefaler, at man følger et træningsprogram nøje, så man ikke overtræner eller overbelaster sin krop. Har man ikke adgang til et træningsprogram, så kan der findes mange gode gratis online, og ellers kan man betale sig til et ved en personlig træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *