Dette kan betale sig – selv ved rejser til Europa

Danmark står i en unik situation, fordi vi har danske kroner, hvorimod de fleste af vores nabolande og rejsemål anvender Euro. Dette gør, at vi skal forholde os til valutakurser, og det kan være problematisk. Ikke valutakurserne i sig selv, men det at købe i forskellige valutaer, når vi er på ferie eller handler online. De fleste har oplevet et eller andet negativ i forbindelse med fremmed valuta.

 

Undgå at bruge dit kort fra din danske bank

Når du har en dansk bank, så har du i 99 ud af 100 tilfælde en konto i danske kroner. Du kan altså ikke have andre valutaer på den, og hvis du modtager en anden valuta, så bliver denne automatisk konverteret til danske kroner til dagens kurs. Dette er egentlig fint nok, når du er i Danmark. Hvad skal du bruge Euro til?

Er du derimod i udlandet, så er det lidt anderledes. Her kunne det være en fordel at have Euro på din konto, fordi så kunne du bruge dem uden at skulle veksle frem og tilbage. Det kan man egentlig godt, og for at gøre det så skal du blot finde dig et godt betalingskort inde på BitcoinKort.dk. Hjemmesiden er egentlig beregnet til dem, der har kryptovaluta og ønsker at sætte det ind på et betalingskort, men den kan ligeledes anvendes til det ovenstående formål.

Finder du et godt kort på hjemmesiden, så kan du betale i den lokale valuta. I mange tilfælde kan du undgå vekselgebyrer helt eller op til en vis grænse. Kan du ikke det, så kommer du i langt de fleste tilfælde til at betale mindre gebyrer end i din egen bank. Kortene er lavet til “internationals”, hvorfor der er et stort fokus på netop valutakurser.

Kortene plejer at være gratis – især hvis der er en kampange. Er der ikke det, så kan du komme ud for at skulle betale for dem og fragten. Du kan dog altid vente på en kampagne, da de er der ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *