En hyggelig sommerfest for dig og dine kollegaer

Firmafester er efterhånden noget, som rigtig mange kollegaer ser frem til. Det er her hvor det er muligt at lære sine kollegaer at kende lidt uden for arbejdspladsen og bare slappe af og slå sig løs.

Det er dog ikke nødvendigvis sikkert, at din arbejdsplads har mange af disse, så derfor kan du med fordel overveje at arrangere en hyggelig sommerfest for dig og dine kollegaer.

I artiklen kan du læse mere om, hvordan du gør.

 

Vær ude i god tid og hav en lokation klar

Især når vi overvejer at holde en fest op af sommeren, så er det en klar fordel at være ude i god tid. 

Det er det fordi, at rigtig mange rejser og hvis du gerne vil sikre dig, at så mange kollegaer som muligt kan komme, så sørg enten for at komme med en dato hurtigst muligt. 

Du kan også komme med forskellige datoer, igen i god tid, for at finde ud af, hvornår flest har mulighed for at deltage. 

Udover et tidspunkt og en dato, så er det også altid at foretrække, at du har en idé om, hvor festen skal holdes. 

Eftersom du er den der er i gang med at planlægge festen, så kan du overveje om det skal være hos dig selv. En hyggelig have-grill-fest er bestemt ikke nogen dårlig idé!

Ved at have styr på disse elementer, så gør du det også nemmere for dine kollegaer at sige ja, eftersom du giver et godt bud på en, delvist planlagt sommerfest.

 

God mad og velsmagende drinks

De fleste kan godt lide, at en fest ikke ”bare” er en masse druk og intet andet. Derfor kan du med fordel overveje om ikke I skal lave en fordeling af mad. 

Så kan I alle byde ind med forskellige retter, og til sammen vil I have noget lækker sommermad, som I kan nyde. 

Lej en cocktailbar er bestemt heller ikke noget dårligt bud, hvis du vil være sikker på, at der er gode drinks i vente. Klarbar har nemlig massevis af erfaring, og står gerne til rådighed for dig og dine kollegaer.

Sørg endelig for bartender til fest også, så du slipper for at skulle stå og mikse drinks hele natten. Med en god bartender fra Klarbar, er der både styr på godt selskab og ikke mindst gode drinks, som alle kan lide. 

Allerede nu har du en god opskrift på en kommende sommerfest, og dine kollegaer vil helt sikkert være vilde med forslaget, så tøv endelig ikke med at få det bragt på banen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *