En professionel massør kan give en helsebringende helkropsmassage

Massage er en vidunderlig ting for de fleste mennesker – og endnu flere bør prøve det, fra top til tå, af en kompetent og erfaren massør. Massage er meget udbredt i mange lande i hele verden, især i Asien. Massage er gavnlig for både krop og sind, idet den mindsker spændinger og øger blodgennemstrømningen i trætte muskler. Derfor er massage ubetinget sundt – og alle vil have glæde af en massage regelmæssigt. Der findes mange forskellige former for massage, og de mest populære er svensk massage, dybdegående massage, shiatsu massage og sportsmassage.

Hvad kan massage gøre for mig?

Hvis du sidder på et kontor hele dagen, føler du sikkert spændinger og stivhed i ryggen, nakken, lænden, skuldrene eller armene. Det kan være ubehageligt og næsten ulideligt, og det er et sikkert tegn på, at du belaster din krop for hårdt. Menneskekroppen er ikke skabt til at sidde stille på en kontorstol hele dagen, men til at bevæge sig langt mere omfattende. Det er ikke ligefrem gavnligt, at du sidder bøjet over et tastatur.

I dette tilfælde kan en massage være en stor fordel. Det er ikke kun behageligt at modtage massage – varmen fra hud mod hud stimulerer kroppen til at frigive endorfiner, kroppens eget nydelseshormon, hvilket gør os rolige og lykkelige. Det hjælper også med at behandle stive og ømme muskler, som hjælper med at støtte knogler og led. Hvis dine muskler forbliver spændte og hævede med myoser, kan dine led blive ramt af slidgigt og andre inflammatoriske sygdomme. En massage i ny og næ kan virkelig rette op på din dårlige kropsholdning, og give kroppen en velfortjent genstart.

Fysiurgisk massage, wellness massage og sportsmassage ved erfaren massør

Hos Saga Massage finder du udelukkende professionelle massører. Du kan kontakte Saga Massage, eller benytte den online booking på sagamassage.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *