Frokostordning – til dig der ønsker en lækker frokost hver dag

Er du træt af din nuværende frokostordning og ønsker du at prøve kræfter af med en ny og spændende frokost? Læs med her og find ud af, hvordan du vælger den bedste frokostordning, som passer bedst til jeres arbejdsplads. 

Hvad er vigtigt når man vælger en frokostordning? 

Hvad er det vigtigste når man skal vælge en frokostordning, er det virksomheden? Er det maden? Er det placeringen af leverandøren? Er det anbefalinger?

Det er faktisk alle tingene, som spiller en rolle når man skal vælge en frokostleverandør – læs hvorfor.

Kommunikation:  

Det er vigtigt, du kan kommunikere godt med virksomheden, som skal levere frokosten. Dette er en god ide, hvis du nu oplever problemer med maden eller med andre ting, så kan du nemt og hurtigt tage fat i dem. 

Maden:

Maden spiller en kæmpe rolle i, hvem du skal vælge som virksomhed. Det er vigtigt, at den mad de leverer er smagfuld, lækker, varieret og sund. Dette er vigtigt, så du ikke ender med at få den samme mad hver dag. 

Beliggenhed:

Placeringen spiller også en stor rolle, det er vigtigt at du finder en virksomhed, som leverer indenfor det område din virksomhed har beliggenhed i.

Anbefalinger:

Hvor vigtigt er det egentligt at kigge på anbefalingerne de har fået? Det er rigtig vigtigt, at I tjekker anbefalinger, inden I blot bestiller maden. Det ville være rigtig øv, hvis der er flere som har oplevet problemer med leverandøren.

DABBA – Vores anbefaling til jer

DABBA leverer frokostordninger, som er sunde og smagfulde. I vil få en varieret frokost dag til dag og I vil ikke opleve at spise det samme flere dage i træk. DABBA står altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer, hvor I kan fortælle om jeres ønsker og behov. En frokostordning skal være højdepunktet for dagen. Du kan tage et kig på deres hjemmeside her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *