Har du fået afslag på din låneansøgning?

Har du ansøgt om lån i din bank og fået afslag på din låneansøgning? Så er der heldigvis noget du kan gøre. Her kan du læse mere om, hvilke muligheder du kan undersøge, hvis du har fået afslag på din låneansøgning. 

Hvorfor får man afslag?

Der kan være flere grunde til, at man får afslag på sin låneansøgning i banken. En af dem kan være, at banken ikke vurderer at man har råd til at betale ned lån i den prisklasse man ansøger om. En anden årsag kan være, at man ikke kan stille sikkerhed for lånet. Derfor kan det være en mulighed, hvis du har fået afslag på din låneansøgning, at søge om et lån uden sikkerhed.

Undersøg onlinelån

Når du låner penge online i stedet for i en fysisk bank, så er det nemlig tale om lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal stille sikkerhed for det beløb du låner i form af ejendom eller andre værdigenstande. Det er sikkerhed for banken, fordi de har en mulighed for at få sine penge igen, hvis du mod al formodning ikke kan betale dit lå ned som aftalt.

Når du låner penge online, med lån uden sikkerhed, så skal lånestedet sikre sig på en anden måde. Det gør de som regel gennem lidt højere renter og gebyrer, men til gengæld behøver du slet ikke redegøre for, hvad du skal bruge de penge du vil låne til. Du kan bruge dem lige som du har lyst, uden at stille sikkerhed for lånet.

Hvis det er årsagen til, at du har fået afslag i din bank, så er det derfor en god ide at undersøge lån uden sikkerhed. Lån penge uden afslag med smarte onlinelån. Der er selvfølgelig ikke nogen garanti for at man bliver godkendt, men du behøver ikke stille sikkerhed for langt de fleste lån, som du kan finde online.

Sammenlign flere lån

Når du skal finde det bedste lån online, så er det en god ide at sammenligne flere lån. Da får du nemlig muligheden for at se forskellige låneeksempler, og overveje om et lån er noget for dig eller ej. Det er også langt nemmere at se, hvad de forskellige lån koster, og hvor du kan få det bedste tilbud.

Et låneeksempel fra Lendo, kan for eksempel se sådan ud: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7 % ÅOP: 7,19 % Max ÅOP: 4,00 – 24,99 % Månedlig ydelse: 1.060 kr. Samlede kredit omk.: 52.593 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 152.593 k.

Her får du et indtryk af, hvad et lån reelt set vil koste, som du kan sammenligne med andre eksempler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *