Historien om Shiba Inu

Har man fulgt med i krypto, så har man nok hørt om Shiba Inu, som virkelig har oplevet en kæmpe vækst siden valutaen udkom i august 2020, som er over et år siden. Denne kryptovaluta er kendt som Shiba Inu token eller SHIB. Du kan dog måske finde den under et andet symbol på de forskellige platforme og børser, fordi nogle gange handler man flere tusind af dem ad gangen på grund af dens lave værdi per token. Du kan tjekke den aktuelle Shiba Inu kurs, hvis det er en valuta du potientelt er interesseret i at investere i.

Hvem står bag?

Der vides ikke lige præcis, hvem der står bag denne token. Man ved dog, at det er en person eller gruppe ved navn “Ryoshi”. Andet ved man i skrivende stund ikke, og dette har givet denne token et lidt dårligt ry, da man ikke helt ved, hvad man kan forvente af skaberen eller skaberne.

Hvad er det overhovedet for noget?

Shiba Inu er en token, og det er derfor en kryptovaluta. Den minder meget om Dogecoin (DOGE), som er mere kendt end SHIB. Da Shiba Inu blev lanceret, så sagde man, at det var en “Dogecoin killer”. Hunden på logoet er den samme på både DOGE og SHIB, og denne token hedder det samme som hunderacen.

Denne token kan man betegne som en meme coin, og det er en kryptovaluta, der er baseret på et internet meme. Disse coins har derfor som udgangspunkt ingen “underliggende” værdi. Det har bitcoin og de andre store heller ikke, men der er mere værdi i dem sammenlignet med SHIB og DOGE, hvis man skal lytte til eksperterne på området. Uanset hvad så er begge disse meget mere volatile sammenlignet med de mere traditionelle kryptovalutaer.

Det bliver spændende at følge udviklingen med disse meme coins. Måske kommer der mere lovgivning på området, så det bliver sværere at lancere disse typer af coins. Mange investorer har både tjent og tabt penge på dem meget hurtigt – hvilket man kan anse som positivt eller negativt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *