Hvordan man bliver au pair: Den ultimative guide

Så du overvejer at blive au pair? Det kan være en vidunderlig oplevelse for både dig og din værtsfamilie. Det kan også være en fantastisk måde at lære et nyt sprog og udforske en ny kultur på. I denne artikel vil vi nævne processen med at blive au pair og give dig nogle tips til at gøre processen så smidig som muligt.

Find dit værtfamilie

Det første skridt på vejen til at blive au pair er at finde en værtsfamilie. Det kan du gøre via forskellige hjemmesider eller bureauer, der har specialiseret sig i au pair-familier. Når du har fundet en familie, som du er interesseret i, skal du udfylde en ansøgning og gennemgå en interviewproces. Derefter er det bare et spørgsmål om at vente på at se, om du bliver accepteret.

Nogle ting, du skal huske på, når du finder en værtsfamilie:

  • Sørg for, at familien er registreret hos en velrenommeret agentur
  • Kontroller, at familien har gennemgået et baggrundstjek
  • Tag kontakt med andre au pairs, der har boet hos familien for at få deres mening
  • Sørg for, at du føler dig tryg ved familien, og at de passer godt til dig

Når du har fundet en værtsfamilie, er det tid til at begynde at forberede dig på dit nye liv som au pair!

Forbered dig på dit nye liv

Som au pair bor du hos en værtsfamilie og hjælper dem med børnepasning. Det forventes også, at du skal udføre lidt lettere husarbejde og lave mad. Til gengæld får du gratis kost og logi samt et ugentligt stipendium. Au pairer arbejder typisk 25 -30 timer om ugen.

Inden du rejser til dit nye land, er det en god idé at genopfriske dine sprogkundskaber. Selv hvis du ikke taler flydende, vil det gøre overgangen lettere at føre en grundlæggende samtale, hvis du kan føre en samtale. Det er også en god idé at undersøge kulturen i dit værtsland, så du ved, hvad du kan forvente. Læs alt om at være au pair.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *