Hvorfor du skal opdatere din hjemmeside i dag

Hvis du har en hjemmeside, er det vigtigt at holde den opdateret. Der kan være mange gode grunde til at holde den opdateret, men der er nogle generelle fælles ting, der er relevant for alle typer af hjemmesider. Herunder kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt for dig at holde din hjemmeside opdateret. Til sidst får du også bud på nogle praktiske redskaber, du kan anvende, for at holde din hjemmeside helt up to date.

Det holder den troværdig

Du kender helt sikkert følelsen af, at klikke ind på en hjemmeside, der er flere år gammel. Det gør hjemmesiden utroværdig, og indholdet føles forældet. Derfor vil du højst sandsynligt søge videre, og finde det du søger andre steder. Det er netop dette, du undgår, når du sørger for at holde din hjemmeside opdateret. Den vil fremstå troværdig, og det vil øge muligheden for at få flere besøgende.

Det får den højere op i søgeresultaterne

Når du jævnligt lægger nyt indhold på din hjemmeside, er det med til at holde den opdateret. Det betyder at søgemaskiner vil tjekke din hjemmeside oftere, hvilket potentielt set kan få den højere op i søgeresultaterne. For webshops, der i første omgang ønsker at overleve, er det helt essentielt konstant at holde hjemmesiden opdateret. Det er en ting, du kan påvirker et let, og som kan have stor positiv effekt på din hjemmesides placeringer.

Praktiske redskaber

For at holde din hjemmeside opdateret, kan du anvende forskellige redskaber. Du kan fx forkorte links, så de ser pænere ud – også for søgemaskinerne. Hvis ud vil vide mere om denne mulighed, så læs mere her. Det er desuden også vigtigt at holde dine billeder opdateret, så de ikke fylder for meget på din hjemmeside, og gør den tung at danse med – det kan have meget negativ påvirkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *