Jeg kender behovet for en ny skærm 

Jeg kender behovet for en ny skærm 

De fleste forbruger med en mobil kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Dette problem kan utrolig nemt hænde i løbet af din dag. Som alle er bekendte så er smartphone utrolig skrøbelige, hvor selv små hak kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og derved gøre jeres telefon total skadet. Du kender naturligvis til eksemplet hvor et familiemedlem har lånt jeres telefon og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den klassiske skade på de nyere mobiler er påført deres skærme, idet skærmene er meget følsomme for slag. Det mest naturlig beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på alle typer iPhones på det danske marked, har mange virksomheder besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden at skulle investere i en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at din telefon ikke bliver ødelagt hvis I skader den.  

 

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste skærmbeskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har gennem en lang udviklingsproces skabt SmartGlass, som ligner om traditionelt skærmbeskyttelse på mange indikatore. Traditionelt beskyttelse er lavet af glas og kan derved ved leethed blive ødelagt ved mindre slag. Hvis du vælger SmartGlass er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er lavet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen bevægelighed som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere flere tab inden I vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

 

Skræddersyet til den enkelte telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig dække hele skærmen, så du ikke sidder med udsatte flader på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så du kan prøve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når man skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det afgørende at overveje installation, eftersom det skal være let for jer at placere selve skærmbeskyttelsen på jeres telefon, da I garateret har set at der ved montering af skærmbeskyttelse muligvis kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man investere i SmartGlass undgår du denne udfordring, da I modtager en monterings spartel, som assisterer en med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som hjælper en med at placere jeres skærmbeskyttelse optimalt, så I slipper for at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder dårligt på telefonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for jer at montere, hvorfor vi er utrolig glade for dette redskab til placering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *