Mit barnebarns 7-årig fødselsdag

Vi alle sad hjemme hos min søn, og holdt mit barnebarns fødselsdag. Han bliver 7 år i dag. Det var virkelig hyggeligt, og hele familien var samlet. Vi havde alle en god tid sammen. Jeg er en 56-årig mand, der har to børn. En søn, og en datter. Min søn er 30 år gammel, og har en søn som fylder 7 år i dag. Det skulle vi selvfølgelig fejre. Vi hyggede os, og spiste noget god mad. Hele familien var har. Vi skulle have noget dessert på hans fødselsdag, så min kone havde bagt ham en chokoladekage. Vi sad alle på spisebordet, og spise kage sammen. Vi snakkede om de oplevelser som vi har haft på vores fødselsdage, og hvornår vi havde vores bedste fødselsdag. Da jeg blev spurgt ind til min bedste fødselsdag, sagde jeg, at det var dengang jeg fyldte 50 år gammel. Der holdt min familie en stor fødselsdagsfest for mig. Den vil jeg aldrig glemme. Det havde været inde på shop.festgear.dk, hvor de købte en masse pynt til min fødselsdag. Det fede var, at man inde på deres hjemmeside, kunne se at de havde et udvalgt som specifikt var til en 50 års-fødselsdag. Det kunne jeg huske, at det fik min fødselsdag til at føle mere personligt. Udover det så havde de også lejet et kæmpe telt fra festgear.dk. Det vil jeg aldrig glemme. Det var helt sikkert den fedeste fødselsdag, jeg nogle sinde har haft i mit liv. Bedre end de unge dage, da jeg fyldte 20, og fejrede det med en fest med alle mine venner. Men efter lidt tid var det så tid til at mit barnebarn skulle åbne hans gaver. Han glædet sig virkelig. Jeg havde købt ham Lego, som jeg virkelig håbet han blev glad for. Og det gjorde han så. Det var virkelig en god fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *