Oralsex, sådan gør du det sjovt for jer begge

Oralsex er en seksuel oplevelse, der kan give dig glæde som intet andet. Fornemmelsen af et blowjob er et andet niveau end f.eks. penetrerende sex. Jo bedre du er til at glæde din partner med munden, jo mere lidenskabelig føler du dig selv. Men hvordan kan du gøre det godt, og hvordan kan du sikre dig, at du også nyder det selv? Hvad er do’s and don’ts? Hvordan sørger du for, at dine tænder ikke kommer i vejen? Vi vil besvare alle disse spørgsmål om oralsex og mere i dette blogindlæg.

Hvad er oralsex nøjagtigt?

Under oralsex stimuleres kønsorganerne med mund og tunge. For eksempel kan du give din mandlige partner et blowjob, eller du kan slikke din kvindelige partners skamlæber og klitoris. Rimming, hvilket betyder at slikke anus, betragtes også som oralsex. Oralsex er uden tvivl den mest intime form for sex, da din partner bogstaveligt talt er mellem dine ben med hans eller hendes ansigt. Især mænd ser meget op til oralsex. Bortset fra det faktum, at det føles godt, giver det dem også en følelse af total accept og kærlighed.

Hvorfor oralsex føles så godt

Der er otte tusinde nerveender i den synlige del af hendes klitoris. Penisens glans har fire tusind. Alle disse nerveender giver seksuel nydelse, når de stimuleres. Den følsomme klitoris kan stimuleres på forskellige måder, foreksempel ved at slikke, suge, blæse og kysse. At skifte mellem disse teknikker kan skabe intens ophidselse. Og du vil også føle dig ophidset. Kvinder kan ofte ikke få en orgasme med penetration alene og med oralsex, du kan hjælpe hende med at nå klimaks. Hvis du er i stand til helt at give efter for din partner, mens han eller hun tilfredsstiller dig mundtligt, vil du opleve en overvældende tilfredsstillelse. Slip al din usikkerhed, føl fornemmelserne, og nyd din partners lidenskab.

Oralsex, tag initiativet

Oralsex er en vigtig del af at have sex. Hvis du gør det rigtigt, vil dette i høj grad bidrage til din partners evne til at få en orgasme. Tænd din partner ved at fortælle dem, hvordan du vil glæde dem med mund og tunge. Du kan også vise dem med en popsicle eller banan. Tag initiativet, lav en intim forbindelse, og del dine ideer om, hvad du kan lide at gøre med din parter. Nu er det tid til at komme på arbejde. Vær ivrig, skift mellem teknikkerne, og vær ikke bange for at lave lyde. På denne måde ved din partner, at du går efter det fuldstændigt, og at du nyder det, så de også helt kan give slip på deres frygt. Du behøver ikke stramme din partner med det samme, bare at slikke og kysse er også meget behageligt.

Start langsomt og afslut stærkt

Arousal er en proces. Så start langsomt og rytmisk. Opbyg farten og stimuleringen over tid. Uanset om du er en mand eller en kvinde, der oralt stimulerer din partner, en tilstrækkelig mængde spyt er vigtig. Hvad der føles ubehageligt i starten, kan føles behageligt mod slutningen. Stimuler andre følsomme pletter på samme tid, massér G-punktet med fingrene, mens du for eksempel stimulerer hendes klitoris med spidsen af din tunge. Hvis du har en mandlig partner, er det dejligt at give ham en blowjob, mens du samtidig masserer hans anus og prostata. Eller hold dig til perineum, hudstykket mellem anus og testiklerne. Selvfølgelig kan du også massere hans testikler.

Træt under oralsex? Brug dine hænder

Når det kommer til oralsex, er din mund og tunge afgørende. Musklerne i munden og tungen kan dog blive trætte efter et stykke tid, når du glæder din partner. Især når du giver din partner et blowjob. Tag en pause og brug dine hænder. Glid langsomt og forsigtigt fingrene over penis eller vagina. Hvis du har en mandlig partner, skal du fokusere på at stryge skaftet på hans penis, men glem ikke glansen. Har du en kvindelig partner? Start med at stryge hendes lår og bevæg dig langsomt og forsigtigt helt til de ydre skamlæber.

Fortæl din partner, hvor smukke deres kønsorganer er

Se på din partners penis eller vagina, før du begynder på oralsex. Vær opmærksom på konturer, størrelse, farve, fasthed og hår. Tag alt ind og omfavn det, der kommer op i dit sind. Del, hvordan du har det. Har du lyst til at grine eller fnise? Gør det mere frækt at se på det? Fortæl din partner, hvor smuk han eller hun er, og del dine følelser om det. Det gør oralsex endnu bedre, og det bringer jer tættere på hinanden. Det giver også din partner mere selvtillid, så han eller hun føler sig god nok til at åbne sig mere.

Oralsex, eksperimenter og diskuter

Ingen er den samme, så hvad du og din partner kan lide er sandsynligvis anderledes end hvad andre mennesker kan lide. Varier din teknik og din sexposition for at finde ud af, hvad der føles godt på din partner. Tal om jeres oplevelser efter at have haft sex, giv hinanden feedback, og sørg sammen for, at oplevelsen af ​​oralsex bliver sjovere hver gang. Ved at tage sig tid til at eksperimentere med, hvad der virker, og hvad der ikke, skifter fokus fra bare at nå en klimaks fremfor at nyde hele oplevelsen. Selvfølgelig kan i også tale om, hvad i ikke kan lide. Holder din partner dig for tæt på hovedet, hvis du giver ham et blowjob? Eller bevæger han sig for meget med dig og trænger derfor i det væsentlige ind i din mund? Fortæl ham, hvis du ikke kan lide det. Forklar, at du ikke kan lide den underdanige følelse, som oralsex giver dig, og at du vil kontrollere, hvor dybt hans penis bevæger sig ind og ud af din mund. Hvis du ikke vil tale om det med din partner, skal du holde skaftet på hans penis med din hånd. På den måde kan den ikke glide for dybt ind i din mund.

Problem, han eller hun lugter ikke behageligt

Et eksempel, du vil give din kæreste et blowjob, men han gik bare på toilettet. Eller din partner vil slikke dine kønsorganer, men det har været en varm dag, og du føler dig svedig og ikke særlig frisk. Foreslå at tage et bad sammen! I brusebadet kan i først vaske hinanden og derefter have oralsex. Problemet løst! Barberet, klippet eller trimmet skamhår bidrager også til en mere behagelig oplevelse.

Mine tænder er i vejen under oralsex

At bide din partners penis er en af frygtene du kan have, når det kommer til oralsex. Bare rolig, hvis det sker, vil du høre det. Er du bekymret for det? Spørg din partner, hvis din frygt er funderet. Hvis det er tilfældet, kan du gøre noget ved det, krøl dine læber omkring dine tænder, mens du glæder ham. Har du store tænder, og skaber det problemer for jer begge? Så er det også muligt at bruge en silikone tandbeskytter.

Hvad er deep throating?

Udtrykket deep throat blev velkendt takket være filmen fra 1972 med Linda Lovelace med titlen Deep Throat. Udgangspunktet for denne pornofilm er, at hovedpersonens klitoris er placeret i hendes mund. Hendes læge foreslår, at hun giver ham en blowjob, så han kan stimulere klitoris i halsen. At tage din partners penis så langt som muligt i munden kaldes deep throat. Hvis du kan lide at opleve dette, bliver du nødt til at finde en sexpartner, der kan holde deres reflekser under kontrol. De fleste mennesker begynder at kneble, så snart noget berører bagsiden af halsen.

Brug sexlegetøj under oralsex

Oralsex kan være et af de mest behagelige aspekter i et forhold. Øvelse gør mester og jo bedre du er til det, jo sjovere bliver det. For at tage oralsex til det næste niveau kan du bruge sexlegetøj og andre værktøjer. Dette vil gøre glæden endnu mere behagelig for din partner, og at modtage oral stimulering vil føles endnu bedre. Her er et par forslag til sexlegetøj, du kan bruge.

For hende – lufttryks vibrator eller klitoris vibrator. Dette sexlegetøj forbedrer følelsen af, at din mund gør og giver mulighed for at hvile, når du bemærker, at din mund begynder at blive træt.

For ham – penispumpe eller blowjob simulator med stor sugekraft og forskellige strukturer på indersiden for maksimal stimulering.

Før du begynder med oralsex, kan i kigge efter sexlegetøj sammen, der tilbyder jer begge en glæde, som en vibrator eller en vibrerende penisring.

Glem ikke glidecreme. Som alt andet er oralsex mere behageligt og lettere med glidecreme. Sørg for at bruge en glidecreme med smag, der er egnet til oral brug.

Og af sikkerhedsmæssige årsager, kondomer til oralsex. Kondomer med smag er meget populære.

En orgasme på femten minutter med oralsex

Oralsex får mænd og kvinder til at klimaksere hurtigere end foreksempel penetrerende sex. Det tager mænd normalt tolv minutter at få en orgasme med oralsex. Kvinder har brug for lidt mere tid, femten til tyve minutter. Hvor vellykket oralsex er afhænger af flere ting, hvor følsomme dine kønsorganer er, hvor meget du kan give efter for øjeblikket og din partners færdigheder. Hvis du gør dit bedste for at glæde din partner med oralsex, hvis det føles som et kompliment, når han eller hun når klimaks. Det er ikke overraskende, at dette med mænd kommer med en ejakulation. Beslut på forhånd, om du vil sluge hans sæd eller ej. At sluge sæd er ikke skadeligt, men ikke alle kan lide det. Valget er dit eget. Lad din partner vide, hvad du beslutter, så ved han, hvornår han skal give dig et head up.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *