Skift til mobilt bredbånd allerede i dag

Der er flere og flere husstande, som vælger at tilkøbe mobilt bredbånd som et supplement til internet via telefonstikket. Der er også flere, som vælger det almindelige internet fra, og er gået helt over til mobilt bredbånd. Det er der forskellige grunde til, og her kan du læse lidt om fordelen ved mobil bredbånd, samt hvordan du får den bedste dækning.

Hvis det normale internet har svært ved at dække i hele huset

En af de helt store fordele ved at bruge mobilt bredbånd er, at det kan flyttes nemt og uden problemer. Du modtager en router, som fanger internet signaler via enten 4g eller 5g ligesom mobiltelefonerne gør. Ved at anvende mobilt bredbånd bliver du altså lige så godt dækket ind ift. internet, som du er via din telefon.

Bredbånds routeren er fleksibel på den måde, at den ikke har brug for at blive koblet til noget stik andet end en almindelig stikkontakt. Du sætter derfor bare routeren til en stikkontakt ,uanset hvor i huset du behøver internettet. Noget almindeligt internet kan have svært ved at dække i hele huset, særligt hvis man har flere etager eller nybyggede huse med betonvægge. Ved at købe et mobilt bredbånd får du mulighed for at flytte internettet rundt, så du kan placere den lige der, hvor den enten dækker bedst, eller flytte den med ovenpå, hvis du skal noget særligt den dag såsom at streame serier.

Hvis du har sommerhus, kan du spare penge

Hvis du har sommerhus, så er det også en fordel med det mobile bredbånd. Hvis du ikke lejer dit sommerhus ud, men bare selv kommer i sommerhuset engang imellem, så kan du spare penge på internet i sommerhuset. Du kan nemlig bare tage det mobile bredbånd med i tasken, når du tager i sommerhus.

Så får du mulighed for at hygge med youtube, serier osv. selv når du er i sommerhuset, uden at skulle bruge 300-400 kr. på at tilkøbe noget internet, som du kun bruger med jævne mellemrum.

Hvordan finder du den bedste dækning?

Der er forskel på hvilken udbyder, du vælger til dit mobile bredbånd, og hvordan du er dækket ind i forhold til dækningen. Du kan vælge mellem 4g og 5g. 5g er relativt nyt og dækker dig bedre end 4g gør. Se bedste 5g dækning her, hvor du kan blive inspireret til, hvilken udbyder der sikrer dig den bedste dækning på både mobiltelefonen og dit mobile bredbånd.

Der er forskel på, hvor i landet de forskellige udbydere dækker bedst. Du kan via hjemmesiden tjekke hvordan henholdsvis 4g og 5g vil dække på netop din adresse. Du kan også der se, hvordan forskellen er på 4g og 5g i forhold til, hvor meget hastighed på download og upload du får.

Er du stadig skeptisk?

Når man overvejer noget nyt, så kan det være rigtigt svært. Det du skal huske er, at det mobile bredbånd i virkeligheden fungerer ligesom internettet på din mobiltelefon. Det er derfor fuldt anvendeligt til f.eks. streaming af serier, film osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *