Slips til din styling

Slips til din styling 

Skal man på vej til gilde og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. BalderClothes tilbyder et vanvittigt produktkatalog af flere forskellige typer af slips her finder man kæmpe slips, som en spasmager vil ønske eller tyndeslips til dig som ønsker at se godt ud hvis du skal ind til møde. Her vil du endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som nemt og lækkert organisere dit slips og gør at din look er lige i øjet.  
Skal du til jule tam tam med arbejdet? 
En af de hyppigste ting man benytter slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har vi den perfekte mulighed til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et væld af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med seje motiver.  
Elsker du at gøre dig lækker? 
Om man er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der særdeles vil gøre noget mere ud af dit look. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens look er gennemgående og at ens forstand på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 
Mangler du hjælp 
Hos BalderClothes finder vi et vældigt udvalg af slips i mange typer. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der kan passe lækkert sammen. balderClothes har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, hvis du skal vælge et slips.  
Det kloge valg 
Vi værdsætter kvalitet og du kan se at samtlige af vores slips er lavet af silke, så det er nemmere for en at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så man er 100 % at slipset ikke kommer til at være i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en elegant accessorie, der er nem for dig at bruge. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  
Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 
Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere en, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig også med at holde styr på slipset, så den ej hopper ud til den ene side og derved gør dit slips skævt. 
mange farver 
Er du den farverige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor du kan købe slips i flere forskellige farver? Så bør du ikke søge mere, vi har slips i mange farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset.  
Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis du har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *