Vigtige tip til valg af Oppustelig redningsvest

Når du er ude at sejle eller bare generelt befinder dig på vandet, det kan være i en båd lige såvel som det kan være i form af en aktivitet eller sport, der foregår på vandet, så er det vigtigt, at din sikkerhed er i orden.

Det betyder først og fremmest, at du bør sørge for at være en habil svømmer, før du kaster dig ud på det åbne hav, så du altid kan holde dig oven vande – men det er ikke nok. Du skal også have udstyret i orden.

Du skal have en redningsvest til sejlturen

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en redningsvest. Er du ude at sejle, er det et lovkrav, at der skal være en redningsvest til rådighed til det antal personer, der er i båden. Derfor er det helt sikkert en form for udstyr, som du ikke skal være foruden – men lov eller ej, så er en redningsvest selvfølgelig med til at sikre din egen sikkerhed.

Det er for eksempel den, der kan sørge for at holde dig oven vande, hvis du skulle falde over bord. For til tider er det lige meget, om du kan svømme eller ej. Er der høje bølger og generelt uvejr, eller er du udmattet, kan det blive livsfarligt uden en redningsvest.

Den er også praktisk i andre sammenhænge

Men det er ikke kun, når du er ude at sejle, og det er et lovkrav, at en redningsvest er praktisk. Den kan også være god, hvis du er på vandet af andre grunde. Det kan for eksempel være, at du er hoppet med på bølgen med Sup boards, som i dag er meget populære blandt både voksne og børn.

Her kan en redningsvest også være en god sikkerhed – og det gælder især også, hvis det er dine børn, du tager med ud, idet du som forælder så kan have mere ro i maven under hele turen.

Derfor bør du vælge en oppustelig redningsvest

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så tag et kig på de mange fordele, der er ved en oppustelig redningsvest. I forhold til en normal redningsvest med fast fyld, er der her tale om en meget mere behagelig model. Det betyder, at den er mere komfortabel at have på, og det kan gøre din oplevelse på vandet bedre.

Den sikrer desuden en højere bevægelsesfrihed, idet du ofte slet ikke vil mærke, at du har en oppustelig redningsvest på. For ekstra sikkerhed kan du også tilkøbe blandt andet lys til din redningsvest, som sørger for, at du også kan ses i for eksempel mørke, tåge og så videre.  

Vælg den rigtige størrelse

Når den er så vigtigt for din sikkerhed, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rette model af oppustelig redningsvest. Du skal derfor have en i den rigtige størrelse og så ellers sørge for at tilpasse den, så den ikke er til gene for dig, når du er afsted ude på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *