3 blogs du kan starte og tjene penge

Det er populært som aldrig før at tjene penge på at blogge. Her tager vi et kig på tre ideer til dig, der gerne vil igang med at blogge og tjene penge online.

Spirituel blog

Det spirituelle er en verden, der er speciel for mange. Men der er også mange der kan lide at læse om alt fra stjernetegn til tarotkort og krystaller.

Du kan få inspiration til, hvilke andre blogs indenfor det spirituelle der er populære både ved at søge efter andre danske blogs nichen, men i ligeså høj grad måske på engelsk.

Hvis en blog om krystaller f.eks. fungerer på engelsk, så burde den også kunne fungere på dansk.

Savasana Krystaller der er en af de store danske webshops med krystaller og spirituelle smykker har også tilknyttet en blog, hvor du kan få inspiration. Savasana er startet af en kvinde, der er interesseret i det spirituelle – måske du kan blive inspireret der?

Rejseblog

Hvis du elsker at rejse, så er det nærliggende at starte en rejseblog! 

De fleste kan lide at rejse og hvis du også er god til at tage billeder, så er en rejseblog nok noget nær det perfekte.

Du kan både vælge at lave en generel rejseblog ala Rejsekris eller dykke mere ned i en bestemt rejsedestination, hvis du f.eks. er kæmpe fan af en by eller et land.

På engelsk kan du f.eks. få inspiration på londontravelhacks, der går i dybden med London.

SEO blog

Den sidste blog er mere niche-specifik. Det behøver ikke nødvendigvis lige at være SEO, men mere måske noget, der er godt til virksomheder.

Hvis du er klog på et område fra dit arbejde eller du måske arbejder som konsulent, så har du helt sikkert en masse viden som du kan dele.

Der findes efterhånden affiliate programmer inden for de fleste nicher, så du kan også omsætte din viden til indtjening.

Her kan du blive inspireret af SEO Kris universet, der snart åbner med masser af SEO artikler.

God fornøjelse med at blogge. Det kan være, du skal skrive lidt bedre indlæg end det her, hvis det skal blive rigtig godt. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *