3 gode tidspunkter, hvor isterninger en nødvendighed

Vi er mange som er ganske glade for at komme isterninger i vores drikkevarer. Selvom det reelt set ”bare” er frossen vand, så gør det alligevel noget for vores drik, og det er som om, at det bare smager bedre.

Men hvis du egentlig aldrig rigtigt har benyttet dig af isterninger, så kan du i denne artikel læse om 3 gode tidspunkter, hvor isterninger er en nødvendighed.

 

Til de varme sommerdage

Det første tidspunkt gør sig gældende lige nu. Isterninger eller bare is generelt, kan være ganske gode at have i nærheden når varmen er på sit højeste. 

Danmark har den sidste uge oplevet høje temperaturer, og derfor er der ikke noget bedre tidspunkt end nu til at vælge is, enten til f.eks. at afkøle dine drikkevarer. 

Hvis du ikke står og har hverken isterninger, knust is eller cubed is, så kan Isklart nemt komme med en is levering til dig. 

Fra du bestiller tager det maks 6 timer, og så er din is leveret. Det er hurtigt, nemt og ganske praktisk i denne varme. 

 

Til festlige anledninger

Vi kan ikke komme udenom, at isterninger til fest er noget, som de fleste af os foretrækker. Det giver bare det ekstra pift til næsten en hvilken som helst drink. 

Hvem kan ikke godt lide en Whisky on the rocks? Eller hvad med en lækker filur drik med nogle isterninger i? 

Isterninger kan gøre utrolig meget for en drink. Især de helt stærke, eftersom vandet fra isterningerne går hen og fjerner den stærke alkoholiske smag. 

Derudover pynter det også så fint i drinken at have en eller flere isterninger i. 

 

Til at holde drikkevare ekstra kolde

Isterninger er ikke kun gode at komme i de forskellige drikke, men de er også gode til at holde de mange drikkevare kolde. Ofte ser vi en pool med isterninger, hvor der er masser af drikkevarer. 

Det fungerer rigtig godt, især til begivenheder. Her kan gæsterne bare gå over og tage de forskellige drikkevarer, men de vil alle være dejligt kolde og lige til at drikke. 

Hvis du skal bruge meget is, så kan Isklart også snildt klare dette for dig, eftersom de har flere kilo du kan vælge i mellem.

Mangler du is, så er Isklart her for at hjælpe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *