Guide: Sådan får du en hyggelig aften med nye bekendtskaber

De fleste af os har prøvet at blive gode venner med en ny kollega eller studiekammerat. Men det kan hurtigt føles en anelse malplaceret og måske endda lidt akavet, hvis I en dag beslutter jer for at mødes hos den ene, og ses privat som venner og ikke ”bare” kolleger eller studiekammerater.

Så hvordan kan du få en hyggelig aften med dit nye bekendtskab? Det kan du læse mere om her i artiklen.

 

En god drink eller to skader aldrig

Hvis du inden din nye vens ankomst kan mærke lidt nerver, så trak vejret dybt. Det kan sagtens være en nervepirrende oplevelse at få helt nye venner. 

Hvis du kan mærke, at din ven har det lidt på samme måde, så kan I passende overveje at lave noget andet sammen, såsom at deltage i en fest eller noget, for at få lov at opleve noget sammen som nye venner.

I kan måske også overveje at holde en fest sammen, for så er der mange iblandt jer, og så kan I finde ud af, hvordan I er venner i større sociale arrangementer. Husk dog cocktailbar til fest fra Tenderbar, eftersom en drink eller to sjældent skader selskabet. 

Ønsker I dog blot at være et mindre selskab, men gerne stadigvæk med nogle drinks, så kan du snildt vælge cocktail catering fra Tenderbar også. 

Her er der styr på det hele og der vil være masser af lækre, velsmagende drinks til at bløde stemningen lidt op.  

 

Hold det afslappet og vær dig selv 

Det er absolut ikke usædvanligt, at vi har en tendens til at overkompensere, fordi vi gerne vil have at vores gæster skal føle sig godt tilpas. 

Det er der ikke noget i vejen med, men ofte vil det dog resultere i, at stemningen egentlig bliver mere akavet og anspændt, selvom du måske prøver at gøre det modsatte.

Den bedste måde at få en hyggelig aften med nye bekendtskaber på, er derfor ved at være afslappet og bare være dig selv. Det hele skal nok gå. 

Der er trods alt en grund til, at I er blevet gode venner på arbejdspladsen, så mon ikke I også klinger ganske fint sammen i det private? 

Den naturlige, hyggelige stemning er altid at foretrække, og denne vil være langt mere fremtræden, hvis ikke hverken du eller din gæst tænker for meget over, at I er nye venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *