8 måder at afholde et succesfuldt Black Friday-salg på

Når det gælder shopping, er Black Friday en af de få muligheder, som detailhandlerne har for at tjene en betydelig mængde penge. For at en forhandler kan få succes på Black Friday, skal han/hun tilbyde tilbud, der appellerer til målgruppen, og det til en rimelig pris. Her er otte måder, hvorpå du kan få et yderst vellykket Black Friday-salg!

– Du kan starte med at tilbyde et produkt til en nedsat pris. Hvis det er sandsynligt, at produkterne vil blive udsolgt, kan du tilbyde endnu flere af dem med 50 % rabat eller måske 25 %. Dette vil tilskynde kunderne til at købe dine varer så hurtigt som muligt!

– Det, som mange gør, som også er ret effektivt, er, at de begynder udsalget lidt før. Det kan være en uge før, eller du kan lave en form for nedtælling, så dine kunder kommer til at vente spændt på gode tilbud. Mange udvider udslaget til flere dage efter også, det er helt individuelt for virksomhed til virksomhed, om, hvordan man ønsker at gøre det.

– Tilbyd en gratis gave til din kunder. Hvis det er for omstændigt, man kan også tilbyde gaver til de 10 første kunder, eller måske de 50 første eller 100 første, alt efter hvor mange ordre du forventer at få.

– Du kan også tilbyde gratis forsendelse. Hvis kunderne ved, at hvis de køber for et bestemt beløb, er leveringen helt gratis, kan det måske overbevise dem om, at de vil købe mere!

– Sørg for, at dit websted kører problemfrit og effektivt i Black Friday-salgstiden. Ting som hjemmesidens hastighed er vigtige, så folk ikke forlader din side, eller bliver frustreret over, hvor langsomt dit websted er.

– Du kan også arrangere en Black Friday-gaveaway på de sociale medier. Dette vil tilskynde folk til at besøge dit websted og give dig mere eksponering!

– Du kan også tilbyde nye produkter, som vil tiltrække din målgruppe. Hvis du ved, hvad de kan lide, kan nye udgivelser være den perfekte måde at få flere kunder til at komme ind!

– Sørg for, at dine kunder, og andre interesseret, ved at du holder Black Friday tilbud. Det kan man gøre ved at lave en gruppe på Facebook, men også ved at komme på listen over de butikker, online som fysisk, der deltager. Læs mere her.

Der er mange af fordele ved at deltage i Black Friday. Nogen gør meget ud af det, hvor andre gør mindre ud af det. Det vigtigste er, at der er udsalg, og at kunderne er tilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *