Forlæng levetiden på dit trægulv med mange år

Dit trægulv er en smuk og tidløs del af dit hjem. Da det er lavet af naturmaterialer, er det vigtigt at pleje dit gulv med de rette produkter og teknikker. Denne artikel vil belyse, hvordan du kan forlænge dine gulve ved at give dem en grundig afrensning, der fjerner gamle overfladebehandlinger, snavs og snavs fra overfladen. Vi vil også tale om, hvad slibning af trægulve er, og hvordan det udføres, så du ved præcis, hvad du kan forvente, når vi går i gang!

Sådan foregår det

Slibning af trægulve er en proces, hvor træet vaskes og slibes, så alle gamle overfladebehandlinger fjernes. Slibning indebærer at komme ned til den naturlige skønhed i dit trægulv, så vi kan påføre to lag ny finish ved hjælp af moderne teknologi. Dette vil sikre maksimal beskyttelse i mange år fremover!

Det er simpelt og nemt, hvor gulvafhøvling giver et flot og holdbart resultat. Men vi vil på det stærkeste fraråde, at man selv springer ud i at slibe sit eget trægulv. Hvis ikke man har prøvet det før, og håndterer gulvhøvleren forkert, så kan man ende med at lave dybe huller, som kan være svære at udbedre. Derfor så bør du som udgangspunkt, altid kontakte et professionelt firma, som kan hjælpe dig til at høvle dit gulv.

Brug Videbæk Gulvafslibning Aps

Du kan nemt finde et lokalt firma til gulvafslibning i Herning, som kan hjælpe dig. Firmaet har mange års erfaring, de har de rette maskiner, og ikke mindst, så har den ekspertise og styr på, hvordan det skal gøres. På den måde, ender man med et pænt og nydelig resultat. Du kan ringe og få et uforpligtende tilbud, som er gratis, og værd at benytte.

Firmaet er beliggende i Kikbæk, men de tilbyder at køre til Herning, Silkeborg og Ringkøbing-Skjern. Hvis man bor i disse omegne, og gerne vil have høvlet sine gulve, så kan man trygt kontakte Videbæk Gulvafslibning, som iøvrigt har et overvæld af gode anmeldelser.

Hvornår skal mit trægulv slibes?

Det er et meget typisk spørgsmål, som oftes stilles. Som udgangspunkt, så bør man tage et grundigt kig på sit gulv. Er der ridser i lakken? ser det slidt ud? Det er helt naturligt, at der slides mere bestemte steder, da der oftest er der, der er mere traffik. – En anden god grund til, at dit gulv bør behandles, er også, hvis dit gulv har en ru overflade, og måske giver splinter.

I ovenstående situationer, bør det være en god ide at få det slebet, samt lakeret, så det kan holde i mange år endnu.

Behandlet gulv, stiger husets værdi

Hvis man har slidt og grimt gulv, og man overvejer at sætte sin bolig til salg, så kan man godt regne med, at gulvet vil pånævnes af mulige købere. Det vil betyde, at de vil forhandle prisen, til deres fordel.

Men hvis du gerne vil have penge til din fordel, så bør du, inden du sætter huset til salg, får gulvet slebet og lakeret. Her vil selv gammelt og mørkt trægulv, blive lyst, som vil skabe en helt anden atmosfære i boligen. Det er også værd at nævne, at gulvet vil se rent og friskt ud, hvilket altid er en fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *