Aktiviteter under Corona – hvad kan jeg lave?

Corona har været og er i vejen for mange sjove ting og aktiviteter vi kan lave. Det kan være lidt hårdt at få ferie, når det hele er lukket ned, og der er intet at lave. Derfor må man finde på nogle aktiviteter, som ikke skal bruge butikker, restauranter og så videre. 

En ny kreativ hobby 

Det er aldrig nemt at finde på noget at lave. Specielt hvis man aldrig rigtig før Corona, bruge meget tid på at lave små aktiviteter derhjemme. En ide til dig, kan være at prøve en ny kreativ hobby. Det kan være, du kunne prøve at male et maleri, tegne en tegning eller forme med ler. Du kan også prøve at lave egne smykker, hvor du nemt online kan købe materialerne til dette, samt maling og ler til de andre aktiviteter. 

Kreativitet er godt for hjernen og for livet. Man kan være kreativ på mange måder, og det er derfor kan fantasien, der sætter grænser. Det kan være sjovt at male nogle sten, hvor hver sten er sin egen Disney eller Pixar figur. Det kan du også gøre sammen med en datter, eller en lille søster, eller bare generelt et mindre barn du bor med, som sikkert også ville synes det var sjovt. 

Teknologi 

Det er godt vi har teknologien i dag, for med den kan du aldrig kede dig. Hold dig opdateret på den nyeste teknologi på d-o-p. Teknologi er også en aktivitet du kan lave under Corona, da der er tusindvis af forskellige tekniske ting, som man kan bruge sin tid på. 

Computere kan man både spille, snakke og tegne på. Du kan lave et hyggeligt møde med dine venner på teams, skype eller Messenger, så kan du stadig få lov til at snakke med dem, men uden at risikere noget. Dette kan du også gøre med familiemedlemmer, så du kan se dem du elsker allermest. 

Et sjovt spil på computeren, mobilen eller tabletten, kan også give dig noget underholdning og aktivitet under Corona. Det kan være du skulle prøve at spille det populære Minecraft, Among us, Sims eller nogle af de mange andre populære spil. 

Lav en masse lækker mad 

Du kan også blive bedre til, eller øve dig i at lave mad. Du kan prøve nogle svære og lange opskrifter, eller du kan lave dine yndlings småkager, som du ellers aldrig har tid til. Aktiviteter er der nok af, det handler bare om at vælge en. Madlavning er både smart, lækkert og er desuden også lidt sjovere, da man kan spise noget forhåbentligt lækker mad, når man er færdig med at lave det. På den måde bliver denne aktivitet lidt længere og lidt sjovere. 

Du kan altid prøve dig ad med forskellige aktiviteter under Corona. Det kan godt være du ikke er vild med at lave mad eller bage, men det kan alligevel være en gode ide at prøve ad. Du har jo ikke så meget at lave, så det er bare med at komme i gang med de mange aktiviteter under Corona. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *