Bliv bedre til at date – 3 råd

Dating kan både være fantastisk sjovt og helt forfærdeligt. Det kan blive mere af det første, hvis du har de konstruktive briller på. Det kan imidlertid være lettere sagt end gjort, så her får du 3 gode råd, du kan bruge til at blive klædt på til dating-scenen.

 

Leder du efter den eneste ene? Kærlighed for en stund? Eller måske bare en enkelt skøn aften? Så er mulighederne stort set uendelige. Ikke desto mindre kan det være udfordrende at kaste sig ud i datingen, hvorfor du her får et par tips til at gøre det lidt nemmere.

1. Date dig selv

Hvis du gerne vil blive bedre til at date andre, er det en god idé at starte med at date dig selv. Øh, og hvordan gør man så lige dét? Jo, det handler om at øve dig i at se dig selv gennem de samme kærlige briller, som du ville se en potentiel partner.

 

Øv dig i at give dig selv alt dét, du ville give ham eller hende, i form af opmærksomhed, accept, kærlighed og så videre. På den måde bliver du godt klædt på til at træde ind på dating- scenen. Når man er godt tilpas i sit eget selskab, er man nemlig som regel også godt selskab for andre.

2. Lær at elske afvisninger

Okay, måske er det lige lovlig meget at bede om, at du ligefrem skal elske afvisninger. Men det er en god idé at forsøge at se på afvisninger som muligheder for at udvikle dig. Det er ikke en fejl, når man får et nej – og det gør man altså ind imellem i datingens verden – men snarere værdifuld information.

 

Informationen er, at det ikke var lige præcis denne date, der er din person, men nu er du et skridt tættere på at finde den rigtige. Øv dig i ikke at tage afvisninger personligt eller som en invitation til at være hård ved dig selv. I stedet kan du se det som en invitation til at give dig selv endnu mere kærlighed.

3. Kast dig ud i det

Råd nummer tre er at kaste dig ud i det. Dating er sjovt, spændende, eventyrligt, frygtindgydende og hårdt. Når du accepterer, at du nok kommer til at få lidt af begge dele, både det gode og det knapt så gode, er du godt klædt på til at tage datingen med storm.

 

I dag er der et hav af platforme, du kan benytte dig af, og du kan med fordel vælge én, der passer til netop dit behov. Mens nogle er på udkig efter den store kærlighed, er andre mere interesseret i en ren sanselig oplevelse. Der findes selvfølgelig også andre tilbud i sidstnævnte boldgade, heriblandt trans escort og lignende services.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *