Få succes med online dating med disse 3 tips

Det kan være lidt af et eventyr at date ved hjælp af de mange online sider og apps. Men det kan altså også være svært at udfordrende. Måske går du og bryder hovedet med, hvordan du får mere succes med aktiviteten?

 

Dating kan være sjovt, svært, spændende, kedeligt og meget andet. Faktisk kan det byde på stort set alle de menneskelige følelser, der er at opleve. Ikke desto mindre vil du nok helst opleve dem på den mere positive side af spektret. Her er 3 tips til hvordan.

1. Husk også at date dig selv

Selvom du måske allerede er på dating-markedet, er det en god idé også at huske at date dig selv. Hvad betyder det lige? Jo, det betyder, at du husker, at relationen til dig selv er den vigtigste i dit liv overhovedet – det er nemlig dén, du ved, at du har, fra du fødes, til du dør.

 

Derudover er dit forhold til dig selv også afgørende, når det kommer til, hvordan dine relationer er. Her er det nemlig alment kendt, at det er lettere at acceptere og elske andre, når man formår at acceptere og elske sig selv. Så tag dig selv på en dejlig date, hvad end det er et varmt karbad eller en tur i skoven, og giv dig masser af kærlig opmærksomhed.

2. Du skal kun bruge én

De fleste af os dater med det formål at finde én, om det så er den eneste ene eller bare den eneste ene lige nu og her. Nogle dater selvfølgelig også flere på én gang, og så kunne tippet her oversættes til, “Du skal kun bruge to”, tre eller fire.

 

Pointen er, at du næppe skal date hele verden, og derfor er det også okay, at hver date ikke går lige godt. Det er okay, at man nogle gange får nej og bliver afvist. Det er bare en del af processen, og jo bedre du er til at acceptere det, jo sjovere vil det være at date.

3. Vælg en platform, der matcher dit behov

En vigtig ingrediens, når du gerne vil have succes med den online dating, er platformen. Her handler det om at vælge rigtigt, for der er nemlig et stort udvalg og meget at vælge mellem. Der findes faktisk en platform til stort set ethvert behov, hvad end du er til det uskyldigt romantiske eller en bdsm-date.

 

Mulighederne er mange, og det bliver nemmest at finde et godt match, når du vælger en platform, der matcher dit behov. Så tænk lidt over, hvad du egentlig leder efter – er det den store kærlighed eller den sjove aften? – og vælg en platform, der imødekommer dette behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *