Derfor skal du overveje at skifte fagforening og a-kasse

Som det er med mange ting, kan det være svært at ændre noget, man selv synes fungerer. Hvis det fungerer, så fungerer det jo. Eller gør det? I rigtig mange tilfælde, er der mange penge at hente, hvis du investerer noget tid i at undersøge tingene. I forhold til valg af fagforening og a-kasse, så er der også rigtig mange fordele at hente.

Det kommer naturligvis an på, hvad du har behov for, og hvor du står i dit liv. Så det er helt sikkert værd, at kigge på tingene. Der er nemlig både mange penge og fordele at hente.

Derfor er det svært skifte

Hvorfor er det egentlig så svært at ændre noget i sin hverdag? Om det handler om at ændre sin morgenrutine. Om det handler om at spise mere sundt. Eller om det handler om at skifte fagforening. Problematikken ligger i den tryghed, der er i at have det man plejer.

Selvom du godt kan se, at en ændring vil gavne dig, så kan du stadig føle, at du holder dig tilbage. Ligegyldig hvor små eller store ændringer det drejer sig om, så skal du bryde en komfortzone. Bryde en grænse.

Når du skal kigge på at skifte fagforening, handler det om en forholdsvis stor ændring. Din fagforening og a-kasse er dit sikkerhedsnet. Det er dem, der står der, hvis du mister dit arbejde. Derfor kan det betale sig at undersøge tingene.

Vær ikke bange for en ændring. Tænk på, hvilke fordele du kan få ud af det. Hvis du vælger FOA, er der helt sikkert muligheder for dig.

FOA’s fagforening og a-kasse

Hvis du skal skifte fagforening og/eller a-kasse er FOA måske den helt rigtige løsning for dig. Her er der i hvert fald mulighed for at blive medlem i en forening, der har din ryg. De giver dig det sikkerhedsnet, som du har brug for. Se mere om den fagforening her

I FOA’s fagforening får du hjælp til alle de juridiske papirer, der skal laves. Det kan være svært at holde styr på, hvordan du på bedst mulig vis, får lavet dem. Her står eksperter klar for dig. Derudover er der også hjælp og rådgivning til en lang række regler såsom barsel- og feriepengeregler. Vigtigst af alt er FOA’s fagforening klar til at gå forrest i retten, hvis du er blevet uretmæssigt behandlet. De står ved din side og er den hjælpende hånd, du har brug for.

Som en del af FOA’s a-kasse er der også mange fordele. Her får du mulighed for at få god hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Du får altså professionel hjælp til at finde et job. Du får også vejledning og råd, så du på bedst mulig vis kan komme tilbage. Rådgivning om dagpenge tilbydes naturligvis også.

Tag dig den tid du behøver og undersøg om FOA er en bedre løsning for dig. Hvis dette er tilfældet, så kom igang og få lavet din ændring. Det kan helt sikkert betale sig på den lange bane. Og det er helt sikker det hele værd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *