Det rette udstyr til vedligeholdelse af krattet

Havesæsonen er i fuld gang, og hvis du er som mig, skal din have passes meget. Du ved, at der er nogle specifikke redskaber, der er nødvendige til arbejdet, men hvad har du egentlig brug for? Jeg har samlet en liste over tre uundværlige redskaber, der får din have til at se helt perfekt ud uden besvær.

Det drejer sig om:

  • Motorsav
  • Buskrydder
  • Kanttrimmer

Motorsav

Den første er en motorsav, som kan bruges til at beskære grene eller fælde træer, når det er nødvendigt. Motorsaven kan bruges til de helt store grene, både oppe og nede. Motorsaven kan fås i mange forskellige modeller, størrelser, både ledningsfri og med ledning og meget andet.

Buskrydder

Den næste på listen er en buskrydder, som kan bruges til at trimme hække og buske, så de ser pæne og ryddelige ud hele året rundt. En buskrydder kan ryde alt fra buske, hække, blomsterbene og meget mere. Den er kraftig og effektiv, i både store og små haver.

Ligesom motorsaven, så fås en buskrydder også i mange forskellige mærker, størrelser og i forskellige prisleje. Man bør sætte sig ind i de hovedsagelige funktioner og egenskaber, som en buskrydder bør kunne.

Kanttrimmer

Endelig bør du også have en kanttrimmer i skuret, fordi du med den kan opretholde skarpe linjer omkring blomsterbede, hvor græs møder jord eller beton. Uanset om du har en manuel græsslåmaskine eller en robotplæneklipper, så der altid være kanter, som ikke klippes. Her er det nemt og ligetil, at man tager sin kanttrimmer og tager kanterne.

Kanttrimmeren kan også rydde mindre, bede og lette buskadser. Hvis græsset har være forsømt længe og blevet højt, så kan man også køre med kanttrimmeren, for at få græsset ned i en acceptabel højde, så græsslåmaskinen kan klare det selv.

Man kan købe sig fattig i redskaber til haven. Derfor bør man nøje udvælge de redskaber, som passer bedst til netop din have, som passer til størrelsen og vedligeholdelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *