En julekalender for de voksne

Tiden nærmer sig hvor vi skal til at have julekalenderen frem igen, men den behøves ikke kun være for børn.

Når vi nærmer os december så er det igen tid til at få julekalenderen frem. Nogle laver den selv, andre køber den. Fælles er dog at der hver dag gennem julemåneden gemmer sig små overraskelser hver dag. 

I de fleste hjem, er det noget børnene får. De voksne har sjældent en julekalender, men hvorfor egentlig det. Der er en hygge forbundet ved det og så er det da lækkert med gaver hver dag. 

Som voksen kan man så også her sætte forholdet i højsædet og gøre det til en erotisk julekalender. Det kan man gøre på mange måder, alt efter hvad det er man syntes der gør samlivet sjovere. For nogen kan det være sexlegetøj og for andre frækt lingeri. Det kan også være du er en af dem der bare helst vil have den fyldt med chokolade. Hos nogen vækker det jo lysten til live. 

Køb den færdige kalender kun for voksne!

Markedet har længe fundet ud af at det er en trend. Specielt hvis det er gjort nemt og man blot kan købe en kasse hvor det hele er klar og pakket ned. Derfor kan du naturligvis også købe den erotiske julekalender som færdig pakke. Der er noget lagt i den til både hende og ham. Den store model du finder hos boutiqueerotic.dk har endda en af de lækre womanizer med i pakken, der nærmest gør at du får de sidste 23 gaver med gratis. 

Hver dag er der en lille kasse du kan åbne, hvor der er en overraskelse. Det kan være legetøj, det kan være lingeri, der kan være glidecreme. Hver dag er der gemt en lille ny overraskelse i kan bruge til at gøre jeres sexliv meget sjovere i den kolde måned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *