Elsker forgyldte smykker

5 grunde til hvorfor vi elsker forgyldte smykker

 

Vores kærlighed til smykker er et fænomen, der har stået på i år tusinder og igennem alle generationer. Vi kvinder har et medfødt ønske om at se attraktive ud, og føle os eksklusive.

 

Kvinders kærlighed til smykker går tilbage til begyndelsen af ​​civilisationen, hvor kvinder plejede at smykke sig med smykker lavet af træ, blomster eller sten.

 

Med tiden er ædelmetaller blevet et hit men også noget der utrolig svært at udvinde, efterspørgslen er derfor høj men udbuddet er lavt. Prisen har derfor været stigende siden 1700-tallet.

 

År for år bliver smykker teknologien beder og måden vi skaber smykker på bliver mere holdbar, effektiv og billigere i produktion.

 

Eftersom at de fleste ikke har råd til at bruge 10.000 kr på smykker er guldbelagte smykker det mest populære valg i 2022. Her er 5 gode grunde til hvorfor vi elsker forgyldte smykker, og hvorfor du også bør elske dem.

 

1.   Man kan gå med sine smykker uden af være bange for at miste dem

 

I nyere tid har vi alle set, hvordan vores bedstemødre og mødre værdsatte deres guldsmykker, for dem at eje guldsmykker var en forsikring mod et økonomisk tab i aktier eller kontanter, da guld som regel holder sin høje værdi.

 

De holdte sig ikke tilbage for at vise dem frem selvom de var af høj værdi. Men chancen for at man for stjålet et smykke er højere hvis dit smykke er lavet i rent guld. Vælger du et forgyldt smykke kan du derfor bære dine smykker uden af være bange for at de bliver stjålet.

 

2.   Forgyldte smykker er billigere

 

Når vi kommer til den nuværende generation, elsker vi selvfølgelig stadig guldsmykker, Men helt ærligt, så har de fleste af os ikke råd til det rene guld smykke i 14 eller 18 karat guld.

 

Og mange af os har slet ikke lyst til at lægge så mange penge for et smykke. Det er her guldbelagte smykker kommer til undsætning. De koster mindre end det halve da det kun er den yderste del af smykket der er lavet i guld.

 

3.   Guldsmykker er en favorit

 

Forgyldte smykker bliver stadig mere og mere populært blandt de yngre kvinder, og der er flere grunde til det. Det varmer din hud op fremfor hvidguld eller sølv som er mere koldt. Det giver det mest eksklusive look, og så falder det ikke i et med din hud ligesom sølv.

 

4.   Forgyldte smykker er et overkommeligt alternativ

 

Overkommelig pris – det er en af grundene, der topper alle de andre! Med guldpriserne som er svævende høje kan forgyldte smykker være et overkommeligt alternativ, der giver den samme æstetik og tilfredshed til en brøkdel af prisen.

 

Så du kan købe dit drømmesmykke til måske et bryllup eller fest uden at sprænge din pengepung.

 

Den nyeste teknologi gør det muligt at skabe vandfaste smykker i belagt guld. Man kalder dette for en PVD-belægning, denne kan dog kun laves på stål smykker som i forvejen er utrolig slidstærke.

 

Denne teknik gør det muligt at producere guld belægning af meget høj kvalitet, som ser smuk ud og holder længe.

 

Forgyldte smykker af god kvalitet kan koste dig omkring tiendedel af de ægte guldsmykker, men ser ud og føles nøjagtig som rene guldsmykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *