Hvem vil ikke have en Shampoobar

Det er da klart at de fleste vil have en Shampoobar. Tænk en gang hvilke muligheder sådan en kan føre med sig. Og hvilke den ikke kan. Lad mig starte forfra. For omkring 10 år siden, da jeg for første gang stiftede bekendtskab med de omtalte shampoobarer, ja der vidste jeg knap nok hvad sådan en var. 

 

Er det en bar eller er det en shampoo

Nogen vil måske tænke; “Det er en bar” mens andre uden en rynke i panden tænker; “Det er en shampoo”. Sagen er den, at det ikke er nogen af delene, en shampoobar er nemlig en shampoobar, og sådan er det. Ok, så altså en bar fyldt med shampoo? Nej kære ven, selvom det godt kunne lyde sådan, så er det ikke en bar fyldt med shampoo, en shampoobar er en shampoo der er lavet som en bar. 

 

Forvirringen har ingen ende, hvordan kan en shampoo laves som en bar?

Du sidder helt sikkert og tænker, hvordan kan man forme en shampoo som en hel bar? Og svaret er simpelt; Det er de færreste der ved det. men det er skam ikke en udfordring med den manglende viden om netop den sag, fordi det er ikke sådan en bar der er tale om. 

Den bar der er tale om er lidt ligesom en guldbarre, bare en del mindre og så selvfølgeligt lavet af shampoo i stedet for guld. 

Det er egentligt nemt nok at forme en shampoo som sådan en bar. Man tager blot shampooen, tilføjer en masse som får den til at størkne, det kunne fx være en voks af en art, og så lader man den størkne. Herfter skærer man den størknede masse ud og vupti, så har man en shampoobar. Man kan også bruge støbeforme hertil, hvor man altså hælder den flydende shampoo masse ned i en støbeform, og lader den størkne heri. Herefter tager man den størknede shampoobar ud af støbeformen og voila, et styks shampoobar klar til at vaske og pleje dit hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *