Find det lækreste babytilbehør hos Loukrudt Land

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der skal købes ind, når man venter sit første barn. Det er lettere ved nummer to, fordi der ved man, hvad der var brug for og hvad der egentlig ikke var så nødvendigt. Men igen så er børn vidt forskellige, så jeg har også erfaret at nogle ting virkede rigtig godt ved min førstefødte, og slet ikke ved nummer to. Men en ting er helt sikkert, der er nogle praktiske ting, som du skal købe ind når du venter dig. Men mit råd til dig er, lad være med at købe en masse ting, som du måske er i tvivl om, om du får brugt. Det er mange penge at bruge, hvis du finder ud af, at du egentlig hellere ville have haft noget andet, som fungerer bedre til netop din baby. Alle børn er forskellige, og det er meget individuelt, hvad der virker for babyer. Derfor skal du følge din mavefornemmelse og finde det, som giver mening for dig og dit barn. 

Men når det så er sagt, vil jeg gerne komme med et par erfaringer fra mit eget liv med børn og hvad jeg har haft glæde af. Jeg har købt rigtig meget babytilbehør hos Loukrudt.dk. De har et kæmpestort udvalg, og samarbejder med en masse fantastiske leverandører, som leverer nogle virkelig lækre produkter af høj kvalitet. Der findes en masse dansk design og i nordiske farver. For mig har det været vigtigt at skabe et rum, som passer sammen med resten af mit hjem men stadig tager højde for en baby og dennes behov. Derfor har jeg fundet en masse virkelige fine ting hos Loukrudt i lækre farver, som passer ind i vores nordiske stil i vores hjem. Jeg har blandt andet købt en puslepude fra Filibabba i temaet Dreamers, som er med fine små luftballoner, herfra har jeg også fundet nogle lækre savlesmække og stofbleer i så skønne farver. Stofbleer kan man efter min erfaring ikke få for mange af! Derudover har jeg købt en lækker pusletaske fra Cam Cam Copenhagen, som jeg synes ligner en almindelig taske og giver mig mulighed for at bruge den efter barsel, derudover er den også OCS certificeret. Jeg har også købt sutter, hoved halefad, vådservietter, plejeprodukter, en sengerand og forskelligt aktivitetslegetøj. 

Jeg vil klart anbefale dig at tage et kig forbi Loukrudt, og finde det rette til netop din baby 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *