Uddannelser i Herning

Herning er beliggende i midtjylland og rummer cirka 50,531 indbyggere. Herning er en stor by, som rummer mange faciliteter, og ikke mindst uddannelser, for unge, og vokse. Der er 5 skoler i Herning, hvor du kan uddanne dig til alverdens ting. Se oversigten over uddannelser i Herning her.

Det er vigtigt, at man får dig en uddannelse, for at få større chancer for at komme ud på arbejdsmarkedet, og være kvalificeret til et specifikt job. Hvis ikke man har en uddannelse, og søger som ufaglært, bliver man ofte fravalgt, til fordel for nogen, som har erfaring og uddannelsesmæssig grundlag.

Når du vælger dig en uddannelse, og ved hvad du vil med dit liv, vil det også give mere ro på i din hverdag. Det er et oplagt mulighed, at vælge en af følgende, nedenstående skoler, alt efter, hvilken vej du ønsker at gå. Især når vi nu har muligheden i Danmark, for at uddanne og dygtiggøre os inden for et bestemt område, og samtidig få løn for det, i form af SU., som nogen af de færreste lande i verdenen.

Aarhus Universitet i Herning

Denne skole kaldes også for Aarhus BSS. Det er et institut for forretningsudvikling og teknologi, og du kan finde uddannelser om erhvervsøkonomi, ingeniørvidenskab, informationsteknologi. Dertil er der også mulighed for efter- og videreuddannelse, hvor man for eksempel kan tage enkeltfag inden for et fag. Her kan du tage uddannelser for at blive civilingeniør, maskinteknik, i elektronik og meget mere.

VIA University College

Denne skole er blandt 6 andre professionshøjskoler i Danmark. Denne skole tilbyder en lang række mellemlange og vidergående uddannelser, som også kaldes for professionsbacheloruddannelser. Her kan du finde uddannelser, hvor du kan blive lærer, pædagog, sygeplejerske, ingeniør, fysioterapeuter, designerer og meget andet.

Erhvervsakademi MidtVest

Midtvest erhvervsakademi, som tilbyder videregående uddanelse, efteruddannelse og kursuser. Du kan starte uddannelse som byggekoordinator, datamatiker, laborant, multimediedesigner, VVS-installatør og så videre. Ønsker du en efteruddannelse, kan der være indenfor ernæring, ledelse, finansiel rådgivning, innovation, produkt og produktion og meget mere. Skolen er placeret på Gammel landevej 2 i Herning.

Social- og Sundskolen Herning

Her er der flere uddannelser du kan vælge, hvis du ønsker at gå den sociale og pædagogiske vej. Du kan blandet andet uddanne sig som social og sundhedshjælper, som der altid er et stort arbejdsområde indenfor, dertil social og sundhedsassistent, hvor man kan præcisere en mere grundig viden indenfor sonde, medicin og andet. Dertil kan du også uddannelse dig som pædagogisk assistent. Alle er nogle uddannelser, med interesse for andre menneskers udvikling og generelle trivsel.

Herningsholm Erhvervsskole og HHX/HTX

Herningsholm er en erhvervsskole for unge mennesker, som kan tage sig en videregående uddannelse. Her tilbydes der EUX, HHX, HTX, men også 10. klasse. Her er en masse EUD-uddannelser, gymnasielle uddannelser som HHX og HTX. Du kan også kombinerer en erhvervsuddannelse med en EUX. Du kan også tage forskellige kursuser, hvis du har et behov for det. Dertil er der også Agroskolen, hvor du kan tage en uddannelse indenfor landsbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *