Find ideer til bryllupsgaver der imponerer

At være inviteret til bryllup er altid en herlig ting. Men det kommer med et par opgaver. Vi skal være fine i tøjet – måske endda ud og købe en ny kjole eller skjorte. Dertil er der naturligvis bryllupsgaven til parret. For når du er inviteret til bryllup, er det god stil, at give en gave til det nygifte par. Er du ligesom mig, vil du gerne give en så god en gave som muligt. Men det kræver først, at du finder ud af hvad du skal give.

Vil du gerne give en bryllupsgave der imponerer? Find ideer til bryllupsgaver på genialegaver.dk, som er specialister inden bryllupsgaver, og gaveideer generelt.

 

Skal du følge ønskesedlen eller ej?

Skal du til bryllupsfest, er der stor chance for, at brudeparret har sendt dig en ønskeliste med i invitationen. Spørgsmålet er så, skal du følge den ønskeseddel eller ej? Skal du give dem noget du ved de ønsker sig, eller selv finde på en god gaveide, og overraske dem? En ønskeseddel er ikke en regelliste for hvad du må give. Det skal mere ses som en lille inspirationsguide, til hvad du kan give.

Står der kaffemaskine, brødrister, armbåndsur og smykkeskrin på ønskelisten, kan du naturligvis altid tage det lette valg, og give en af dem. Ønsker du at give en anderledes gave, kan du også vælge det i stedet. F.eks. er personlige og kreative gaver rigtig gode som bryllupsgaver – også selvom de ikke står på ønskelisten. For hvis det er en personliggjort gave, eller en kreativ gave du selv har lavet, eller fået lavet, er det jo umuligt for dem, at have ønsket sig det i forvejen.

I sidste ende skal du følge dit instinkt, og give det, som du syntes er passende. Det er trods alt tanken der tæller, og det er entydigt dig, som bestemmer hvad du har lyst til at give i gave, eller ikke lyst til at give. Valget er dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *