Find kærligheden igen med nye friske faver

Knas i parforholdet – få malet!

Når den første forelskelse eller glæden efter et bryllup er fordampet, så sætter hverdagen ind, eller vender tilbage. Vi er alle klar over det, sådan er livet. Og selvom diverse blade og magasiner taler meget om dette, så er de fleste mennesker udfordret når dette sker, og vi leder efter det rette at gøre, for at parforholdet ikke kører af skinnerne. Hverdagen er sådan set noget de fleste ønsker sig, når de skal sætte ord på hvorfor de gerne vil være i et forhold, men i praksis er det ikke altid så rosenrødt.

Hverdagens anatomi

Når man er single, så er det hverdagens ensomhed og mangel på partnerskab omkring livets små ting, der især får en til at opsøge dating apps eller at gå i byen, med håbet om at møde en fremtidig partner. Forelskelsen er det der trækker os ind i forholdet og får vores eksisterende hverdag til at blegne i sammenligning, men sjældent er det forelskelsen vi egentlig forestiller os, og det er jo ikke så mærkeligt, for forelskelsen er så speciel og uhåndterlig, at man ikke rigtig kan gå efter den bevidst. Så er der i hvert fald en stor chance for at man ikke finder den.

Når man så er kommet i par, og denne første fantastiske tid er ovre, ja så står man i den hverdag med partner, som man drømte om dengang man var single og lidt ensom. Men nu er der også plads til at alle kompromisserne og de mindre flatterende detaljer ved din kæreste kan stå frem i al tydelighed. Hverdagen er ikke perfekt! Derfor har man brug for at fastholde fællesskabet og de fælles projekter, holde fast i, at man vil hinanden og vil gøre hvad man kan for at skabe de bedste rammer for hinanden, hver især og i forholdet. Der er mange ting man kan gøre, men en af disse, der er meget overset, er at få malet væggene i ens hjem.

Et frisk lag maling pepper op

Der er ikke noget der siger velkommen som et nymalet hjem. Og at blive budt velkommen er definitionen af hjemlighed, hvilket er så afgørende når man skal bygge rede med sin partner. Det er den lange bane man kridter op, og derfor er det fantastisk at gøre det til et fælles projekt. Ikke et hvor kun den ene har noget at skulle sagt, begge personer skal føle sig set og hørt. Det kan ikke anbefales at male selv, da det er en stor opgave, der i før eller siden vil blive til en sur tjans, som kan skabe konflikter. Find i stedet en professionel maler, der kan rådgive jer, og sørge for at opgaven bliver udført til punkt og prikke. Så er i sikre på at det bliver godt, og I har tid til at dyrke jeres forhold, og tale indretning forfra, på baggrund af de nymalede vægge. Det er virkelig en gave til forholdet, at gøre dette sammen, og I vil kunne glæde jer over det opfriske hjem i mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *