Guide: Bedste shoppingsteder i Herning

Herning er en af de jyske byer, der virkelig er begyndt at blomstre. Byen tiltrækker hvert eneste år flere og flere besøgende fra både ind- og udland, og det er der flere gode grunde til. Dels er Herning kendt for at have et imponerende kulturliv. Der afholdes blandt andet et væld af koncerter og andre arrangementer i Messecenter Herning, som Jyske Bank Boxen er en del af. Her spiller store verdensstjerner som Madonna, Robbie Williams og Queen + Adam Lambert. Desuden afholdes der i arenaen massevis af store sportsbegivenheder.

Udover det pulserende kulturliv er byen også kendt for sin smukke natur. Der er rig mulighed for at dyrke diverse former for outdooraktiviteter i og omkring byen, og der er spændende både flora og fauna at dykke ned i. Der er altså også noget at komme efter for de naturglade. Er du mindre begejstret for fisketure og overnatninger i telt? Så kan vi berolige dig med, at Herning også er en virkelig god shoppingby.

I Herning finder du et væld af forskellige spændende butikker. Blandt andet er der rig mulighed for at slå sig løs i herningCentret, som vi kigger lidt nærmere på senere. Er du begejstret for at svinge Dankortet, er Herning altså den helt rette by at besøge. Her er shopping for enhver, så hvad end du er på udkig efter, kan du finde det i Herning. Du vil uden tvivl kunne få stillet din shoppingtrang.

herningCentret – Midtjyllands største center

Er du glad for at shoppe, er herningCentret helt sikkert et besøg værd. Det er det største center i hele Midtjylland, og derfor skal du også nok kunne få dækket dit shoppingbehov netop her. Centret har mere end 80 forskellige butikker, som du kan slå dig løs i. Hvad end du mangler, skulle du altså nok kunne finde det det ene eller det andet sted i centret.

Udover at der i herningCentret er et helt hav af forskellige butikker, er der selvfølgelig også skønne restauranter at finde. Her kan du stille sulten og slukke tørsten efter en lang dag med shopping. Der er restauranter med mad for hele familien, så er du på udflugt med børnene, kan I helt sikkert også finde noget, der falder i jeres smag.

herningCentret ligger nær motorvejen, og kommer du i bil, er der rig mulighed for at parkere lige ved centret. Der er over 1.300 parkeringspladser, så det skulle gerne være muligt at finde en ledig plads. Ønsker I at bruge en hel dag i centret, kan de voksne slappe af, imens børnene slår sig løs på indkøbscentrets legeplads. Der afholdes desuden jævnligt diverse arrangementer i herningCentret, så der er rig mulighed for at lave en heldagstur ud af shoppingturen.

En dag i Herning med masser af shopping

Skal du på en endagstur til Herning? Så kan du eksempelvis vælge at bruge formiddagen på shopping i herningCentret. Til frokost kan du spise på et af de mange gode spisesteder, der er at finde i centret. Efterfølgende er batterierne opladet, og du er klar til at drage videre med indkøbsposerne under armen.

Selvom herningCentret har masser at byde på, kan du som hardcore shopper naturligvis godt klare endnu mere. Er dette tilfældet, så skal du drage en tur ind til Hernings centrum. På gågaden i byen finder du nemlig endnu et hav af forskellige butikker, som du kan slå dig løs i. Nogle af butikkerne ligger i gamle, historiske bygninger. Det er derfor en oplevelse at besøge dem alene grundet deres arkitektur. Desuden er der en helt særlig, hyggelig stemning i gågaden, hvor børn og voksne mødes.

I byens centrum finder du alt lige fra tøjbutikker til guldsmede, rejsebureauer og vinhandlere. Kort sagt er der noget for enhver smag. Har du ikke fået stillet din shoppetrang i herningCentret, kan du altså helt sikkert få den stillet i Herning City. Efter at have taget et kig på de mange skønne butikker kan du passende snuppe en kop eftermiddagskaffe på en af Hernings mange hyggelige caféer. Der ligger både caféer i centrum ved gågaden og flere andre steder rundt omkring i byen.

Slut dagen af på den helt rette måde

Shopper du meget, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at fødderne godt kan være en smule ømme, når du har vandret op og ned ad gågaden hele dagen. Derfor skal du naturligvis også slappe af efter en lang dag med shopping. Du kan for eksempel tage i biografen eller i teatret, hvis du vil have god og behagelig underholdning efter en dag i shoppingens tegn.

Først kan det dog være, at du har brug for lige at smække fødderne op og hvile dem lidt. Skal du overnatte i Herning på et af hotellerne i byen, kan du svinge her forbi og slappe lidt af, inden dagens program fortsætter. Du kan også vælge at kigge forbi et af de wellness-steder, der er at finde i Herning. Efter lidt afslapning og måske et tøjskift, er du klar til at tage ud at spise.

Herning er i særdeleshed kendt for de mange store gastronomiske oplevelser, der her er at komme efter. Der er et helt hav af skønne restauranter, så der er nok at vælge imellem. Både i bymidten og rundt omkring i de mindre befærdede områder af byen er der restauranter for enhver smag. Uanset om du ønsker at sætte tænderne i en veltilberedt bøf, eller det er sushi, du har i tankerne, kan du derfor finde det helt rette spisested. Dertil kommer, at der er både finere restauranter og mere afslappede spisesteder i byen. Der er ganske enkelt noget for enhver smag og til ethvert temperament.

Når maven er fyldt op, er det tid til at drage i teatret eller i biografen, hvis det er dette, der er på programmet. Ellers har Herning også et glimrende natteliv, som kan nydes, når mørket falder på. Der er gode dansesteder og masser af hyggelige barer. Der er altså rig mulighed for at få en fornøjelig aften i Herning. På den måde kan en dagstur til Herning byde på både shopping, god mad og en tur i byen eller biffen.

Kilde: Nordisk Lån, som tilbyder forbrugslån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *