Hernings lokale el-installatører udvider sortimentet med ladestandere

Hvis du overvejer at købe en el-bil, så er du ikke alene om det. Der er nemlig en stigende interesse på el-biler, og det gør, at priserne bliver lavere. Fremtiden er elektrisk, og det er der ingen tvivl om. Derfor er danskerne begyndt at tænke længere frem, og her kommer el-bilen ind i billedet. Der er nemlig en lang række fordele ved at have en el-bil, og det har den lokale el-installatør angiveligt kunne mærke, for de udvider nemlig deres sortiment af ladestandere.

Den lokale el-installatør i Herning, Lund & Erichsen har set et stigende interesse for el-biler og dermed el-lader, og har derfor i samarbejde med Schneider Electric om salg og service af EVlink ladestander til elbil i Herning. EV link er førende indenfor produktsortiment af ladere, så nu kan der tilbydes ladestandere til flere el-bilmærker.

Hvorfor bør man købe el-bil?

Bæredygtighed

Det er mere bæredygtigt, at køre el-bil, end det er at køre diesel eller benzinbiler. 27% af den samlede CO2-udledning i Danmark, kommer fra Transportmidler, som biler, motorcykler, knallerter. busser og toge. El-biler udslipper ingen CO2, og i og med at der kommer flere el-biler på de danske veje, hænger godt i spænd med, at Danmark har sat et mål om, at være uafhænige af fossile brændstoffer i 2050. Så det går den rigtige vej.

Billigere

Det er billigere at køre på end, end benzin og diesel. Den generelle service på bilen, er også billigere på en el-bil. Grunden til det er fordi, at bilens motor er mere enkel, end motoren på benzin/diesel-bilen. Dog er el-bilen dyrere i indkøb, men vedligeholdelsen som årene går, er billigere på sigt.

Det er sjovere

Det er bare sjovere at køre i en el-bil. Det er fordi, at man får følelsen af at køre radiobil fra, da man var barn. Det føles så let og simpelt, og så har de fleste el-biler en fantastisk optræk, så du kan accelererer nemt og hurtigt. Det hele føles mare mere let og ligetil med en el-bil. Og så slipper du også for at holde i kø på tankstationen, for at fylde benzin eller diesel på.

Fri for larm

Det gode ved el-bilen er, at den er nærmest lydløs. Det eneste man kan høre, er hjulene, der ruller på asfalten. Dog har det været meget op i medierne, om at el-biler, der er lydløse, er farlige, fordi man ikke kan høre dem, og nå at stoppe. Derfor er der i de nyeste el-biler en funktion, hvor man kan aktivere en falsk motorlyd, som er en god ting, hvis man køre inde i byen, hvor der er cyklister og fodgængere. Men kan man også deaktivere den, og så er man så lydløs, som noget kan være. Derfor er det også tydeligt, når en el-bil kører forbi, fordi den har en speciel lyd, som så alligevel ikke er eksisterende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *