Sol og sommertøj – forny garderoben

Det er efterhånden tid til at finde sommergarderoben frem, og det er ikke altid, tøjet er i samme stand – eller samme størrelse – som du mente, det var, da det blev pakket væk. Shortsene mangler knapper, soltoppene har huller og sommerkjolen er blevet bleg. 

 

Men frygt ej! Det er verdens bedste undskyldning for at købe nyt tøj!

Pak ikke din smukke krop væk

Skal vi ikke lige slå et slag for, at der ikke er noget, der hedder en bikinikrop. Alle kroppe er, som de skal være, kærestekilo eller ej. Derfor er der ingen grund til at gå og pakke din smukke krop væk i sommervarmen.

 

Zhenzi plus-size er til dig, der måske har haft nisser i klædeskabet – nogen har i hvert fald syet tøjet mindre end det var sidste år! Om sommeren er det ikke nødvendigvis rart med meget tætsiddende tøj, så hvis dine shorts er blevet for små, så gør dig selv den tjeneste, at købe et nyt par, der passer. Du vil føle dig meget bedre tilpas i sommervarmen.

For koldt til bare ben

Når den danske sommer ikke er varm nok til bare ben (eller dine ben ikke er brune nok til at vise frem) er din bedste ven nylonstrømper. De er næsten usynlige, men på samme måde som foundation og pudder, får de huden til at se mere ensartet ud.

 

Du kan selvfølgelig bruge strømpebukser under kjole og nederdel, men en de er også gode under et par shorts, hvis det er lidt køligt en dag, men du stadig vil have sommerligt tøj på – hvem ved, om vejret pludselig kunne blive bedre i løbet af dagen? 

 

Danmark er trods alt kendt for sommerens omskiftende vejr, og derfor er lag-på-lag det bedste tip, du kan få med på vejen; strømpebukser, en cardigan eller lignende er helt perfekte til omskifteligt vejr, hvor de kan tages af og på efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *