Jagten på de perfekte gaver til min nieces 13 års fødselsdag

Jeg var fornylig på udkig efter nogle smykker fra Maanesten, og i den forbindelse besøgte jeg min lokale guldsmed Bonells ure og smykker i Field’s på Amager. Jeg oplever altid, at de har et stort udvalg af lækre smykke brands, samt en masse af deres egne smykker, som man ikke finder andre steder. Derudover har jeg også fået speciallavet smykker hos dem, som er nogle af de smykker, som jeg er allermest glad for. Men tilbage til hvorfor jeg var forbi dem fornyligt, min niece havde ønsket sig en masse forskellige smykker fra Maanesten, Pernille Corydon og Stine A. Jeg ved, at jeg kunne få alle tre brands hos Bonells Smykker & Ure, hvilket var virkelig rart, så jeg ikke skulle flere steder – men jeg havde egentlig besluttet mig for nogle af dem fra Maanesten inden jeg tog afstedt. Jeg synes, at de har et mega fedt udtryk og er lidt anderledes. Jeg tog ud for at kigge på dem, nogle gange ændre man jo mening, når man ser dem i virkeligheden. Jeg fik hjælp af en sød ekspedient, som viste mig de tre forskellige smykker fra Maanesten, som stod på ønskelisten, de var alle virkelig fede og jeg havde egentlig besluttet mig for, at hun skulle have alle tre. Det var et armbånd, et par øreringe og en ring. Alle i forgyldte og med farvede sten. Budgetmæssigt passede det også meget godt med, hvad jeg normalt giver hende gave for. Mens jeg stod og kiggede på smykkerne, spottede jeg en af de andre ønsker fra Stine A i skabet bagved. En lille ørestik med et lille farvet hjerte i rødt. Det var simpelthen så fin. Jeg har ladet mig fortælle, at alle øreringe fra Stine A sælges separat, hvilket ekspedienten bekræftede. Jeg besluttede mig derfor for, at gå lidt over budget og købe denne til hende også. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Alle fire gaver blev pakket fint ind i smukke æsker, klar til at give på dagen. Jeg skrev et fint kort til hende og samlede dem i en lille kasse. Alle smykker faldt i god jord, og hun blev super glad – hun tog dem i brug med det samme. Heldigvis havde hun ønsket sig så mange forskellige smykker, og da hun bruger Ønske Skyen, var der ikke nogen hun fik dobbelt af, så det var jo super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *