Lider du af uro i benene? Nu kan du undgå det

Uro i benene kan være meget ubehageligt, og det kan ødelægge din nattesøvn og din mulighed for at slappe af. Uro i benene kan forekomme hele livet, men det bliver typisk værre, når man kommer op i alderen. Uro i benene kan skyldes mange forskellige ting. Ofte er det dog et underskud af magnesium i kroppen, der er roden til tilstanden. Et underskud af magnesium kan både give uro og kramper i benene, og det er tilstande, der kan påvirke din livskvalitet betydeligt.

Det gode ved den nyhed er, at der findes produkter, som kan rette op på det og give dig din nattesøvn og afslapning tilbage. Samtidig er produkterne naturlige, og du behøver ikke være nervøs for at benytte dem, selv om du for eksempel er gravid. Graviditet kan også forværre uro i benene og give kramper i musklerne.

Prøv MagiLex og slip af med uroen i benene

Et af de produkter, der er tilgængelige, er MagiLex. MagiLex er et magnesiumprodukt, som virker ved, at man sprayer en vandholdig væske direkte på det område, hvor der er krampe eller uro, og smører olien ind i huden. Allerede efter 15 minutter er olien optaget i huden. MagiLex indeholder magnesiumklorid og er helt ufarligt. Til gengæld kan det både lindre uro i benene og kramper, og det kan bruges forebyggende.

MagiLex er enkelt at benytte. Du skal blot følge tre enkle trin:

  1. Spray fem til 10 gange på det område, hvor du mærker uro eller krampe. Du kan påføre olien både på tør og på fugtig hud.
  2. Masser olien grundigt ind i huden
  3. Vent 15 minutter og mærk virkningen. Vask det overskydende af med en fugtig klud.

Hvad er magnesium?

Magnesium er et mineral som forekommer naturligt i kroppen og i naturen. Det er faktisk livsvigtigt, og det er det fjerde mest almindelige stof i kroppen. I din krop er der omkring 24 gram magnesium. Den ene halvdel af de 24 gram er i knoglerne, og de resterende gram er fordelt på muskler og blødt væv.

Med alderen kan mængden af magnesium i kroppen falde, og det kan være nødvendigt med et magnesium-tilskud. Heldigvis findes magnesium i naturlige kilder i naturen. Magnesiummet i MagiLex stammer fra kilden Zechstein i Holland. MagiLex kan benyttes på ramte områder eller forebyggende over hele kroppen. Køb det i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *