Magnolia 'Susan Height' – En høj, statelig Magnolia til din have

Susans er et godt valg for gartnere, der leder efter et træ, der vil vokse sig højt og give masser af blomster. Disse træer kan blive op til 60 fod høje, med en spredning på op til 30 fod. De store, hvide blomster har en sød duft, der vil parfumere din have hele foråret. Nogle få Susan-varianter har også lyserøde eller lavendelblomster. Det er meget nemt at dyrke Susan-træer. De er hårdføre i zone 3 til 10, og de klarer sig bedst i fuld sol. Disse træer kræver veldrænet jord, så du skal muligvis ændre din jord før plantning, hvis den er tung og dårligt drænet. De vil dog vokse i næsten enhver jordtype, så en Susan vil fungere perfekt til din have, uanset hvor du bor. AnnAbelle hortensiabuske er også meget nemme at dyrke og passe. De er hårde i USDA zone 5-9.

Kan Magnolia plantes i en krukke? Ja du kan!

Ja, Magnolia kan plantes i en potte. Det er et meget hårdfør træ og tåler en bred vifte af jordbund og vækstbetingelser. Det er dog bedst at give det en vis beskyttelse mod vind og kulde. I potter bliver Magnolia mere modtagelig for rodråd, efterhånden som den bliver ældre. Når du planter en Magnolia i jorden, bør du bruge en meget veldrænet jord, og hvis det er muligt, plante den i ly af et andet træ eller en anden busk for at give den en vis beskyttelse. Magnolia foretrækker et solrigt sted med fremragende luftcirkulation. Hvis det plantes i dårlig jord eller for meget skygge, vil træet blive klorotisk (gule blade) og til sidst dø. Plant Magnolia i en position, hvor de vil modtage sol fra en sydvendt skråning. Dette er et meget stort træ, og kan nemt blive 30-40 meter højt og med en spredning på 5-6 meter.

Havebrug: En vital del af fødekæden

Havebrug er et fascinerende og givende fagområde. Gartnere er ansvarlige for dyrkning og vedligeholdelse af planter, fra små haver til store landbrugsaktiviteter. Ved at forstå principperne for gartneri kan du skabe smukke og sunde landskaber, der vil trives i mange år fremover. Havebrug er en fantastisk måde at nyde naturen på og også bidrage til miljøet.Relaterede karrierer Tjek relaterede karrierer Landbrugsteknik Landmåling Husdyrvidenskab Conservation BiologyUddannelse/Undervisningsrelaterede karrierer Find de skoler, der tilbyder disse relaterede karrierer, programmer og grader.Uddannelsesskole – MSEd School of Education – PhD School of Education – EdS College of Engineering – BS College of Engineering – MS College of Engineering – PhD Find de skoler, der tilbyder disse relaterede karrierer, programmer og grader.

Link til artiklen

klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *