Nostalgien fra 80’erne

Kan du huske Rubiks terning, hvis ikke så frygt ej. Der er mange der er blevet født efter 1980 som stadig kender til den. Modsat er der også mange der født før som heller ikke kender til den. For at opsummere, så var det et simpelt stykke legetøj, der blev populært i begyndelsen af 1980’erne. Det var en terning med forskellige farvede sider, og man skulle dreje siderne, indtil alle farverne var ens. På den måde havde man løst puslespillet. Det lyder relativt nemt ikke? Men det er langt fra sagen. Der er mange mennesker som der aldrig har formået at løse rubik’s terningen.

Husk at træne din hjerne

Det er din hjerne, der gør det muligt for dig at tænke, ræsonnere og træffe beslutninger. Den styrer også din krop og gør det muligt for dig at bevæge dig og fungere. Derfor er det så vigtigt at holde din hjerne sund og aktiv. Puslespil som Rubiks terning er en god måde at gøre det på. De træner din hjerne og holder den ung og frisk. De fleste mennesker tror, at jo større hjernen er, jo klogere er dyret. Dette er dog ikke altid sandt. Den største hjerne i verden tilhører en elefant. Men som vi alle ved, er elefanter ikke de klogeste dyr. Den mindste hjerne i verden tilhører en spidsmus. Og som vi også alle ved, er spidsmus er meget kloge dyr. Så hvis størrelsen ikke betyder noget, hvad betyder så noget? Svaret på det spørgsmål er intelligenskvotienten også bedre kendt som (IQ).

Gode hjerner er roden til alt godt

Der er mange teorier om, hvorfor mennesket er den dominerende dyreart. En teori er, at det er på grund af vores intelligens. Vores store hjerner giver os mange evner, og disse evner er komplekse. Vi har også en meget god hukommelse, hvilket gør det muligt for os at lære af vores fejltagelser. En anden teori er, at det skyldes vores kommunikationsevner. Vi kan kommunikere med hinanden ved hjælp af ord, gestikulationer og ansigtsudtryk. Det gør det muligt for os at samarbejde og arbejde sammen som et team. Alt dette kan tilskrives menneskets mentale kapacitet. Vi kan lære fra os og lære fra andre. Dette kan ses i det moderne specialiseringssamfund. I gamle dage var det nødvendigt, at vide hvilke bær der var gifte, samt hvordan man lavede våben, tasker og meget mere. Dette kunne man kun hvis man havde en hjernekapacitet der tillod dette. Der er nok en masse faktorer der spiller ind i forhold til, hvorfor mennesket er den dominerende dyreart. Men først og fremmest skyldes det vores unikke hjerner og intelligens. Ingen andre dyr er i stand til at løse puslespil såsom professorterninger også kendt som rubiks cubes som vi er.

Køb rigtig første gang

Der er mange grunde til, at du bør handle hos MasterCubeStore. Først og fremmest har de virkelig lave priser på internettet. Dehar også et bredt udvalg af professorterninger, herunder de nyeste og mest populære rubiksterninger. De har også et bredt udvalg af tilbehør, herunder etuier, smøremidler og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *