Nattekørsel som jeg virkelig glædet mig til

Det var en torsdag morgen. Jeg var lige vågnet. Der skulle ske en masse i dag. Først skulle jeg i skole. Så det gjorde jeg mig klar til. Jeg startede med at tage tøj op. Så gik jeg ned for at spise noget morgenmad. Det er det vigtigste måltid på dagen. Efter børstede jeg mine tænder og tog ud ad døren. Jeg tog mod skolen, og var der lige til tiden. Jeg havde tidligt fri i dag. Jeg havde fri klokken 12. Efter skulle jeg ud med mine veninder og spise. Det glædet jeg mig til. Men det som jeg glædet mig mest til var at senere skulle ud og køre nattekørsel med min kørelærer. Det har jeg virkelig glædet mig til. Jeg elsker at køre. Jeg startet på en køreskole i Vanløse ved navn Topgear-trafik.dk som er virkelig god. Jeg er virkelig glad for den. Jeg har taget min teori der, og fået den bedste kørelærer. Men før jeg skulle derhen skulle jeg lige have fri for skole, og så skulle jeg også lige ud og spise med mine veninder. Så det var en hyggelig dag i dag. Klokken blev så 12 og jeg fik endelig fri. Jeg tog så sammen ud med mine veninder og spiste. Vi fik virkelig noget god mad. Vi spiste brunch, og det var bare fantastisk. Efter blev det lidt senere, så det var endelig tid til jeg skulle køre nattekørsel med min kørelærer. Jeg mødes med ham henne på skolen i Vanløse, og det blev virkelig sjovt. Jeg elskede at køre, og også i mørke. Jeg glædet mig allerede til at vi skulle ud og køre igen næste gang. Jeg er så glad for at jeg har taget min kørekort der, og kan virkelig anbefale det til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *