5 INFRARØDE SAUNA / INFRARØDE SAUNATÆPPE HUDFORDELE

Hvad nytter infrarød sauna for huden?

Infrarøde saunaer udnytter lys til at skabe varme. Denne varme trænger dybt ind i huden i muskler, væv og blodceller og producerer en afgiftende sved, der befrier kroppen for urenheder i celler, hvor toksiner og skadelige stoffer ophobes. Svedehandlingen hjælper din krop med at rense sig selv for snavs, olie og andre ting, der ophobes i huden, og forbedrer dermed din huds sundhed og dens generelle udseende. Alt dette kan også opnåes ved hjælp af et af de populære saunatæpper.

Desuden, når temperaturen stiger i en infrarød sauna, forbedres blodcirkulationen. Blod begynder at bevæge sig mere effektivt fra de indre områder af kroppen til perifere dele af kroppen, nemlig huden.

 

Forbedret cirkulation hjælper kroppen med at levere ilt til skadede eller beskadigede områder med høj celleomsætning. Denne mekanisme kan hjælpe huden på mange måder, måske mest iøjnefaldende inden for gendannelse af ar. Når blodet strømmer gennem kroppen på en mere effektiv måde, kan du forvente at se en klarere, blødere og sundere hud som et resultat. Du kan opleve, at du vil opleve en genopblussen af ​​ungdommelig vitalitet!

 

En undersøgelse offentliggjort i ‘The Journal of Cosmetic and Laser Therapy’ har vist, at væsentlige forbedringer i hudens udseende kan realiseres efter blot 12 ugers hudterapi ved hjælp af infrarød teknologi. Deltagerne i denne undersøgelse oplevede en reduktion af rynker og forbedret overordnet hudtone, herunder blødhed, glathed, elasticitet, klarhed og fasthed.

 

Dette er blot nogle af de mange infrarøde sauna hudfordele, du kan opleve, når du besøger Rimba Sweat. Fortsæt med at læse for mere forklaring på, hvordan en infrarød sauna kan forbedre kvaliteten af ​​din hud!

 

5 INFRARØD SAUNA ELLER INFRARØDE SAUNATÆPPER HUDFORDELE

Lad os se nærmere på de mange infrarøde sauna-hudfordele, der er tilgængelige ved fortsat, regelmæssig brug af infrarød lysterapi.

 

Infrarøde saunaer kan hjælpe med hudlidelser

Lysterapi på lavt niveau bruges ofte til at behandle hudsygdomme som akne, psoriasis og eksem, og infrarød sauna til hudsygdomme er ikke anderledes. Infrarøde saunaer giver en ikke-invasiv, afslappende og forfriskende tilgang til at lindre kløende, øm, tør og rød hud og hjælper sig selv med at håndtere symptomerne på hudsygdomme.

 

Det varme lys, der udsendes af en infrarød sauna, arbejder på at rense hudens porer, der tidligere var blokeret, så talgkirtlen i huden kan fungere uden hindring. Talgkirtlen, som danner talg, der hjælper med at vedligeholde huden, kan frigøres gennem sved fremkaldt af en infrarød sauna, hvilket efterfølgende forhindrer acne i at udvikle sig. Desuden kan regelmæssig saunabrug hjælpe med at kontrollere hudbetændelse og fremme foryngelse af hudceller, hvilket minimerer den konstante kløe, der ofte er forbundet med eksem og psoriasis.

 

Infrarødt lys trænger dybt ind i din hud og øger cirkulationen og hjælper med at lindre besværlige hudtilstande ved at:

 

Fjernelse af døde hudceller

Levering af næringsstoffer til epidermis

Skylning af toksiner fra huden

Støtte og styrke immunforsvaret

Reducerer stress og fremmer afslapning, hvilket forhindrer hududbrud

Udrensning af tilstoppede porer for at frigive dybt indlejrede urenheder

Håndtering af triggere, der kan forårsage opblussen eller hududbrud

Som du kan se, virker infrarød lysterapi til at lindre stress, booste immunforsvaret og rense kroppen for skadelige toksiner. Da mange hudsygdomme som akne, eksem og psoriasis kan forværres som følge af stress, et svagt immunforsvar og toksiner, er det klart, at brugen af ​​infrarød sauna til hudsygdomme er et glimrende middel.

 

Hvis du vil prøve et saunatæpper kan det gøres her hos den danske markedsleder NordicHigh

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *