Optimering af den lokale herningenser

Så er det blevet tid til et fælles tiltag. Et kærkomment fælles tiltag i den fortsat svære, hårde og usikre Corona-tid (Covid-19), som vi for nuværende, desværre, fortsat befinder os i.

Derfor er det nærliggende for alle i Herning og omegn, at vi ikke gør som mange andre desværre fortsat praktiserer og endda dygtiggøres i, nemlig at pege fingre af andre. Vi skal i stedet være forgangsmænd og rolle eksemplet til, hvordan vi går forrest, og det gør vi selvfølgelig ved ikke at pege fingre af andre, men i stedet af kigge kærkomment indad i mod os selv, vores handlinger, vores valg, vores fravalg samt hvor vi disponerer over alle de belejlige muligheder vi har for os.

Måden vi igangsætter det hele på, er ved at der skal lyttes til nogle gode råd, konkrete øvelser og smarte teknikker i mentaltrænings podcasten Det Mentale Forspring, hvor de netop berører, håndterer, arbejder, fremlægger og gør det let og nemt tilgængeligt for alle i og uden for sporten at komme igang, men også at forbedre sig, på det personlige, psykologiske og mentale plan.

Det anbefales og opfordres derfor til, at vi i samlet flok gør, som vi bedst gør i den kommende kære juletid. Nemlig at vi selvfølgelig hygger os, men også kommer hinanden ved, og måske endda forbedrer os individuelt og derved forbedrer os som samlet enhed og flok. Det svarer lidt til et kalenderlys eller de fire adventshøjtider, som vi skal gennemføre. I skrivende stund er der 22 podcast episoder, som vi skal igennem. Vi skal ikke bare igennem dem, vi skal mestre dem og lære af dem og herved forbedre os. Det kan på det venligste derfor opfordres, at der lyttes episoderne igennem en efter en for dernæst at kunne tale med andre lokale, naboer og venner om selvsamme episoder, som de måske, eller formentlig også har lyttet til. Det er sådan vi gør i Herning, og det er derfor vi gør det så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *