Sådan får du den bedste hjemmeside

Hvis du vil helt frem i de bedste og stærkeste rækker med din hjemmeside, skal du have styr på et par helt grundlæggende ting. En hjemmeside vurderes ud fra mange forskellige parametre, og det meste er noget, du kan påvirke direkte.

Herunder kan du læse om nogle af de forskellige ting, du skal sørge for, hvis du ønsker at have en toptunet hjemmeside, der placerer sig godt i konkurrencen med andre hjemmesider.

Optimer alle dine billeder på hjemmesiden

Billeder er noget af det, der kan veje negativt på din hjemmeside. Især hvis de ikke er optimerede. Så vil de fylde meget, kræve lange indlæsningshastigheder og gøre din hjemmeside meget langsom.

Du skal derfor sørge for, at alle dine billeder altid er optimerede på din hjemmeside. Løbende vil du hele tiden bruger billeder, ikoner og elementer, der tilsammen kræver en del. Derfor kan det også hurtigt løbe op, så du pludseligt står med et stort problem. Derfor er det vigtigt, at optimere alle dine nuværende billeder samt sørge for, at alle de fremtidige billeder er optimerede, inden de kommer i brug.

Få styr på din søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, forkortet SEO, er noget, der kan få de grå hår frem hos de fleste. Det kræver enormt meget vedligeholdelse hele tiden og konstant. Heldigvis behøver du ikke at sørge for det hele selv. Desuden kræver det en teknisk viden, det også kan være, at du ikke lige besidder. Og faktisk er det så krævende, for at kunne have den bedste hjemmeside, er det for de største og bedste er et fuldtidsarbejde i sig selv.

Det kan være svært at svare på spørgsmålet: Hvad koster SEO? Men du kan læse meget mere om, hvordan du kan få hjælp hos et firma, samt hvad du muligvis skal give, hos SEOhaj.

Brug en god og hurtig udbyder

Din udbyder er afgørende for, hvor hurtig og god din hjemmeside er – og overhovedet kan være. Det er nemlig her, at der bestemmes, hvor mange ressourcer, der kan gå til din hjemmeside. Hvis du derfor oplever, at din hjemmeside ikke kan køre optimalt, kan det være, at du skal opgradere hos din udbyder.

Hvis du ikke rigtigt har forstand på dette, kan du få hjælp af din udbyder. De er altid interesserede i at skabe den bedste løsning for dig, og derfor står de også klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp eller vil forklare din situation om, at du ønsker at komme helt frem i dit felt.

Hold den løbende opdateret

Indholdet på din hjemmeside bør ikke være stillestående. Du skal hele tiden lægge nyt indhold på og opdateret rundt omkring. Lange indlæg og artikler regelmæssigt af en forudsætning for, at din hjemmeside virker frisk og ny.

Besøgende kræver hele tiden det nyeste nye, og måske du selv har prøvet at komme forbi en hjemmeside, der langt fra var opdateret, og hvor den nyeste dato var en gammel en af slagsen. Så er man hurtigt videre. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside hele tide fremstår ny og opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *