Sådan vælger du den rigtige revisor

En revisor er uundværlig, når man er iværksætter. Og det er der flere grunde til. Et er, at en revisor kan have styr på ens regnskab, så der ikke opstår fejl, mangler, dagsbøder eller andet. Man kan regne med, at årsregnskabet bliver lavet korrekt. Du kan derfor bruge tiden på noget andet, som kan gavne dig og din virksomhed, fordi det at lave regnskab på dag basis, tager unødig tid.

Men når man skal ud at finde en revisor til sin virksomhed, så kan det være svært at finde den rette. Og hvordan ved man, at det er den rette? Der findes rigtig mange revisorer rundt i landet, og Hvad koster en revisor? Bedste revisor i København, for det skal også passe ind i virksomhedens økonomi.

Derfor skal du tage udgangspunkt i følgende:

  • Find en revisor, og tag en snak med ham/hende om, hvad dine ønsker er. Hvor meget skal revisoren lave i din virksomhed? Og hvilke opgaver? – Når i får jer en snak om dine forudsætninger for mødet, så vil du også kunne mærke, om der er en kemi mellem jer. For det er vigtigt, at du føler dig forstået, og at revisoren er samarbejdsvillig.
  • Hvad er prisen? – Hvis du udelukkende gerne vil have en billig revisor, så skal det være en revisor, som kan passe ind økonomisk. Det skal ikke være en al for dyr udgift.
  • Du vil også hurtigt finde ud af, når revisoren er gået igang med sine opgaver, om han/hun er god. For det vil spare dig penge, ved at han/hun kan oplyse dig om fradrag, som du ikke selv vidste, og du vil på sigt skabe vækst, fordi det hele bare fungerer. For hvis din revisor ikke var samarbejdsvillig, og man skal bruge energi på at sætte vedkommende igang med arbejde, eller rette efter, så er revisoren ikke særlig god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *